Hoppa till sidans innehåll

Seger i B-slutspel, Fässbergs Sommarcup!

26 AUG 2013 08:04
I helgen spelade vi Fässbergs Sommarcup på nybyggda Åbyvallens fina konstgräsplaner.
  • Skapad: 26 AUG 2013 08:04

Lördag, tidig morgon, lämnar åtta förväntansfulla tjejer och ledare klubbhuset i Stenkullen för att åka mot Fässbergs Sommarcup.

Vad vi inte visste då var att det inte bara vara åtta förväntansfulla tjejer utan också 8 väldigt nervösa tjejer. Det visar sig ganska så snabbt när första matchen sätter igång mot Lindome United. Vi är inte alls först på boll och vi spelar ett mycket avvaktande spel. Till slut lyckas Lindome få in en boll i mål och det blir också slutresultatet.

Nästa match blir mot Jitex BK. Nu har tjejernas nervositet släppt något och de visar upp en helt annan sida på plan. Trots ett bättre spel blir det ännu en förlust med uddamålet. Jitex vinner med 2-1. Tredje matchen mot Härryda får vi återigen igång spelet och det börjar lossna för våra målskyttar. Vi vinner matchen med 6-1.

Vi vet att chanserna för ett A-slutspel finns men är ganska så små. Tjejerna tar med sig en mycket bra inställning inför sista matchen mot Solängen (som visar sig bli cupsegrare). Trots förlust med 4-1, ett resultat som är något missvisande så gör vi dagens bästa match och vi går till söndagens B-slutspel.

 

Söndag, tidig morgon och nu är tjejerna mycket laddade och revanschsugna. 

Vi är ett helt annat lag under söndagens B-slutspel. Viljan finns från start och tjejerna gör en fantastisk insats. 

I första matchen möter vi ännu ett Lindomelag och det blir en rättvis seger med 3-1. Söndagens andra match blir mot Hindås och även då visar tjejerna vem som bestämmer på plan. Vinst med 5-0. Sista matchen är återigen mot Lindome United. Och nu osar det revanschlust. Med lördagens snöpliga förlust mot dem skulle vi nu visa hur Stenkullen Goik egentligen spelar boll. Och visst gjorde vi det med fina 5-1 som slutresultat.

 

Efter totalt 7 matcher med en avbytare i sensommarvärmens hetta blir vi segrare i B-slutspelet. Stort grattis tjejer till en mycket bra insats!

 

Bilden visar en lycklig lagkapten ta emot "pucklan", förlåt bucklan;)!

Skribent: Linda Haggren
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil