Hoppa till sidans innehåll

Sollebrunn AIK – Stenkullen Goik, 8 maj

22 MAJ 2013 11:45
Vi spelade en mycket jämn och bra bortamatch mot Sollebrunn. Matchen slutade 2–1 till Sollebrunn.
  • Skapad: 22 MAJ 2013 11:45

När domarna (exklusivt då vi hade två tjejer som hjälptes åt) blåste igång matchen blåste de även igång regnet men det har väl aldrig stoppat någon från att spela boll.

Tjejerna började matchen starkt med spel på båda kanter och fint passningsspel. Vi hade ett par rejäla målchanser men i blött gräs sticker gärna bollen iväg och det blir svårt att väga av hastigheten för tjejerna dessutom gjorde Sollebrunns målvakt ett bra jobb med att stoppa de chanser vi fick.

 

Med ett ihållande regn och ett blött gräs så kunde man snart se att det sög kraft från tjejerna vilket gjorde att man tappade en del av spelet som vi till en början hade. 0-0 i halvlek och Tilda som stod i mål hade inte behövt göra några större ansträngningar.  Pausen blev kort då det inte fanns någonstans att gömma sig mot regnet så var det lika bra att dra igång andra halvlek.

 

Tjejerna gjorde bra ifrån sig även andra halvlek men det var dock en tendens att de var fler som sprang på samma boll, vi tar ledningen med 1-0 vilket var rättvist då jag tycker att vi hade fler chanser än Sollebrunn. Tyvärr så lyckas vi inte hålla ledningen utan de lyckas ganska snart reducera till 1-1.

– Överlag tycker jag att vi hade mer spel än Sollebrunn som dock jobbade mycket med långa bollar i andra halvlek där de till slut även lyckas få in ytterligare ett mål som sedan blir slutresultat, säger Lotta som var en av tränarna på plats.

 

Sammanfattningsvis tycker vi att tjejerna gör en bra match där de, om än inte hela matchen, lyckas bredda spelet och ha ett riktigt fint passningsspel och det är vi stolta över då det är det som vi fokuserat på det sista. Det var faktiskt så att ledarna från Sollebrunn efter matchen sa att de tyckte att vi till och med spelade bort deras tjejer stundtals och det är ju jättekul att höra.

Skribent: Linda Haggren
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil