Hoppa till sidans innehåll

Stenkullen Goik – Sollebrunn, slutresultat 6-5

10 SEP 2013 11:28
Oj, oj, oj, vilken match, vilka tjejer, vilken vilja! I söndags tog vi emot Sollebrunn på hemmaplan i sensommarvärmen. Då vi hade en del krämpor i laget hade vi för säkerhetens skull kallat in några fler avbytare. Väl vid matchstart så såg man dock inget av dessa krämpor, alla tjejer var mycket pigga och fulla av energi.
  • Skapad: 10 SEP 2013 11:28

Vi tog alltså emot Sollebrunn som vi mötte borta i våras i en mycket jämn match, där vi förlorade med uddamålet. Revanschsuget från den matchen fanns redan från start och det var full fart framåt. Trots att Sollebrunn hade ett par tjejer som var betydligt längre än våra så spelade vi tätt inpå dem och gav dem inte något utrymme. Mycket glädjande fick vi se att närkamsspelet äntligen fungerade och var vi inte först på bollen så gav vi inte upp förrän vi fick tag på den. Vi hade även ett väldigt fint passningsspel matchen igenom vilket också var härligt att se.

 

Matchen blev mycket jämn. Vi ledde med 4-1 i halvtid och när andra halvlek drog igång fick vi se många bra skott från Sollebrunn som till slut resulterade i att det stod lika. Vid 4-4 och med ca 10 minuter kvar av matchen gör vi 5-4. Strax därefter anfaller Sollebrunn och de lyckas kvittera. Med några minuter kvar av matchen får vi in ytterligare ett mål och matchen slutar 6-5. Men den här matchen hade vi redan vunnit oavsett vad slutresultatet blev. Tjejerna spelade en underbar fotboll och vi tränare samt publiken stod vid sedan av och njöt.

 

Gott kämpat!

 

Skribent: Linda Haggren
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil