Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch 5 Stenkullen GoIK - Alingsås KIK 2-1

31 MAR 2019 20:30
Femte och sista träningsmatchen innan seriestart om två veckor och Alingsås KiK kommer på besök
  • Uppdaterad: 31 MAR 2019 20:30

I veckan har vi tränat mycket på spelvändningar, vilket var ett av fokusområdena i matchen mot Alingsås. Vi lyckas hålla hög press och utföra de moment vi tränat på riktigt bra i första 20-minutrarna av matchen. Sedan tappade vi lite tempo och matchen jämnades ut. Många målchanser men kanske var det den tidiga morgonen som gjorde att siktet inte var riktigt rätt inställt. Alingsås hade både en bra målvakt samt tätt och bra försvar och det skulle trots många bra lägen dröja ända till 32 minuten innan Fanny hittar rätt med ett skott strax utanför straffområdeslinjen. Alingsås viker inte ner sig trots motvinden utan tar tillvara på ett kontringsläge och reducerar till 1-1 då det återstår en och en halv minut av halvleken. 

I paus pratar vi om att bara fortsätta spela vårt spel, försöka utnyttja spelvändningar till vår fördel och framförallt vara mer aggressiva i avsluten och påpeka att det är tillåtet att vara lite självisk om man har bra målchans inne i straffområdet. Det blir Märta som sätter slutresultatet till 2-1 och vi tar med oss att vi faktiskt utnyttjat det vi tränat på under veckan. Härligt jobbat och bra spelat tjejer.

Stort tack till Märta, Ebba och Fanny från DJ för att ni ställde upp trots att ni hade en match till bara två timmar efter. Kul att även F04 kunde hjälpa damjuniorerna på deras match mot Utbynäs. Det är så här sann klubbanda fungerar och ett framgångsrecept för en klubb som Stenkullen GoIK !!!

Med detta summerar vi fem bra träningsmatcher med tre vinster, en oavgjort och en förlust. Men framförallt bättre och bättre spel och en härlig laganda som byggts upp. Nu laddar vi för seriepremiär om två-tre veckor.

Skribent: Anders Gustafsson
Epost: Adressen Gömd
Stenkullen GoIK - Flickor 2004(15 år) Klass 2
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

Kontaktinfo 

Tränare F04

Jonas Taserud:
This is a mailto link
Mobil: 070-4312524

Zvonko Hvizdak:         
This is a mailto link
Mobil: 0708808024

Peter Ekwall:             
This is a mailto link 
Mobil:  076-398 5177

Anders Gustafsson: 
This is a mailto link

Klädansvarig
Elin Löberg

Kioskansvarig
Jenny Björck

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil