Hoppa till sidans innehåll

Damsamarbete klart med Tollereds IF

20 JAN 2019 21:00
Nu är det klart att Stenkullen GoIK inleder samarbete mellan våra damjuniorer och Tollereds IF Damsenior säsongen 2019
  • Uppdaterad: 20 JAN 2019 21:00

Goiken tillbaka med en fot i damfotboll!

Efter kontakter och möten är det nu spikat att vi inleder ett samarbete med Tollereds IF Damsenior. Syftet med samarbetet är att ge våra duktiga damjunior möjlighet att träna och spela seniorfotboll som stimulans och utveckling vid sidan om juniorspelet.

Vi tror även att många har en vilja att fortsätta spela inom kommunen och detta samarbete öppnar dörrar för det. Man skall kunna se en fortsättning lokalt och inte tröttna på fotboll på grund av långa resor runt om i Göteborg.

Stenkullen har ännu inga egna damseniorspelare och vår dröm att inom några år även ha ett damlag i röda tröjor i spel på Stenkullen IP kvarstår. Kan ju också vara i samarbete givetvis.

Tollered får tillgång till duktiga spelare att fylla på trupper vid matcher i Div 3
Våra spelare är kvar i goiken och endast om spelare har kvalitéer och vilja att satsa på div 2 måste det bli övergång till Tollered. Det får växa fram under resans gång. 

Samarbetet innehåller också att spelare i damjuniorålder tillhörande Tollered kan lira juniorfotboll i Goiken. Med i samarbetet finns även Floda BoIF som Tollered har jobbat ihop med under några år.

Seriespel och träning

Vårat damjuniorlag kommer fortsatt att heta Stenkullen GoIK
Damlaget i div 3 kommer att tävla med namnet Tollered/Floda/Stenkullen och spela i Tollereds svarta klubbdress. Några matcher kommer att förläggas på Stenkullen IP under året och eventuellt även Floda
Damlaget i div 2 heter Tollereds IF och tävlingmässigt är vi ej med där inom avtalet. Licens i Tollereds IF krävs för spel där

Damlaget har en fast träning förlagd till Stenkullen IP konstgräs på söndagar kl 18.30-20 under hela försäongen och starten var den 20 januari.
Övriga träningstillfällen hittas på Tollereds hemsida.

Intresserade juniorspelare är välkomna att höra av sig till Anna Österlind DJ, eller om du är senior till Tomas Granbom Tollered.

Samarbetet följs upp via möten löpande under året och utvärderas efter årets slut.

Vi ser fram emot ett bra samarbete för flick och damfotbollens bästa!

Skribent: Ove Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil