Hoppa till sidans innehåll

Dags för Fotbollsleken 2019

17 APR 2019 11:00
Ett säkert vårtecken är Fotbollsleken! Den 27 april kl 10.00 är det årspremiär för leken 2019 och vi välkomnar barn födda 2013 att prova fotboll hos oss
  • Uppdaterad: 17 APR 2019 11:19

Fotbollsleken startar lördag 27 april!

I år är det så dags för alla fotbollssugna barn födda 2013 att prova på fotboll hos oss i Stenkullen GoIK. Det är redan barn anmälda och vi kan ta emot ca 80 st inom denna organisationen.

Första året med fotboll i goiken!

Vi träffas inom Fotbollsleken 4 tillfällen och efter det kan man fortsätta i Fotbollsskolan om man gillar fotboll och Stenkullen GoIK. Vi försöker i år styra undan långhelgen Kristi Himmelsfärd helgen för lite ledighet för alla inblandade.

Fotbollsleken start lördag 27 april, 4 maj, 11 maj och 18 maj! Samling 10 min innan!
Fotbollsskolan start söndag 2 juni, sen 9 juni och sommaravslut 16 juni. Höststart söndag 25 aug och löper på hela året, även inomhus.

Barn födda 2014 försöker vi bereda plats även under våren i en grupp, dock begränsat med platser. max 20 st. 5 åringarna kan sen erbjudas spontanfotboll på en yta med föräldrar som ledare i Lilla leken under våren och  hösten. Stöd och lån av utrustning från klubben

Samarbetspartners!

 

Fotbollsleken har två företagsfaddrar som speciellt värnar våran Fotbollslek. Det är Sparbanken Alingsås samt Förbo som ser ett mervärde i den verksamhet som erbjuds via leken och prova på fotboll under lekfulla former.

ANMÄLAN

Anmälan görs i första hand via webbformuläret här i sidomenyn.
 >> Webbanmälan Fotbollsleken 

I anmälan leken kan du även som förälder anmäla intresse att bistå lite.

Skulle problem uppstå med webbanmälan så lägg ett mail till Ove Nilsson,

This is a mailto link   med följande uppgifter:

Barnets namn

Ålder

Flicka/Pojke

Postort

mobil samt e-post förälder

AVGIFTER

Deltagaravgift 150 kr
OBS! Avgiften avräknas vid fortsättning i Fotbollskolan och man får där reducerat med samma belopp.

Betalas via 

  1. swish till nummer 123 699 2622
  2. bankgiro 433-0643
  3. kontant vid leken 

Vid betalning ange namn på Fotbollslek  och namn på barnet.

UTRUSTNING

Vanliga lediga fritidskläder och skor man kan springa med funkar. Fotbollsbenskydd är ju bra om nån skulle missa bollen och träffa ett ben.

PARKERING!

Vänligen parkera vid Ishallen om ni kommer med bil. Planen ligger bakom ishallen!

 

Upplägg och organisation

Till leken kommer barn från alla kommundelar. Vid leken träffar barnen ungdomar och ledare från klubben som ledsagar och genomför lekfulla övningar gruppvis på stationer. Alla barn delas in i färggrupper och föräldrar kommer in och bistår som gruppledare efter hand.

Vi fotbollsleker på konstgräsplanen så det funkar med vanliga fritidskor med mönstrad sula om man inte har fotbollsskor. Vattenflaska är obligatoriskt för det är full fart på stationerna och vatten att dricka behövs. Väldigt bra att ta på benskydd om man har för ibland kan en spark mot bollen hamna fel.

Vi har målgaranti!

Så fortsätter det med Fotbollsskolan!

Efter leken erbjuds 2013 barnen att börja i Goikens Fotbollsskola  vilket är starten på att spela i ett lag med egna föräldraledare.

Läs mer om anmälan fotbollsskolan!

Fotbollsskolan startar söndagen den 2 juni och har träningstid söndagar kl 15.45-17.00. Det går bra att prova lite innan man bestämmer sig om du tex inte varit med i leken innan.
Sen fortgår den på söndagar samma tid tom den 16 juni. 
Sommalov och sen höststart i augusti när skolan börjar. Utomhusträning en gång/vecka fram till höstlovet och sen inomhus i Novahallen till avslutet i början av december.

Avgiften är 950 kr för hela året och då ingår fina tränings-matchkläder från ADIDAS, Röd T-shirt med nr, Blå shorts och röda fotbollsstrumpor.
Se även om reducering för erlagd avgift fotbollsleken. Totalt inte mer än 950 kr för både leken och Fotbollskolan samt klädkitt Via fotbollsskolan blir barnet medlem i goiken.

Aldrig för sent för fotboll!

Är du äldre och intresserad att prova fotboll så är Stenkullen Goik rätt klubb för dig! Vi söker ungdomsspelare i alla åldrar

Vi har ungdomslag på pojk/flick från 7 år
Är du nyfiken på klubben och vill provträna så kika på lagsidorna efter kontaktuppgifter och träningstider. Kontakta gärna en ledare innan provträning.

Frågor?

Kontakta Ove Nilsson, This is a mailto link

 

Välkomna!

Skribent: Ove Nilsson

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil