Hoppa till sidans innehåll

Logg från Landslagets fotbollsskola

2018-06-08 16:53
Här kan du läsa lite vad som hände under dagarna
  • Uppdaterad: 2018-06-23 09:26

Information till deltagare!

Vi kommer här fortlöpande att ge info dag för dag vid behov. Som vårdnadshavare är det viktigt att kika till sidan löpande.

180621 Dag 4

Dagen skulle ju bjuda på uppehåll men lite duggregn störde vid start och återigen fick de små chansen att komma inomhus och träna efter några snabba samtal till kommunens hyggliga tjänstemän på fritid. Skönt för dom små med tak och värme.

Ute rullade pass 7 på och det klarnade upp och nu var det detta med hemlige gästens ankomst. kl 11 mitt i lunchtid var det sagt.  Per Anders i köket Stenkulan var som vanligt hjälpsam och vi fick skicka iväg grupper lite tidigare.

Prick 11 dök David Boo Wiklander från Blåvitt upp och vi fick invänta barnen lite innan vi kunde ha samling. David berättade lite om sin karriär och svarade på frågor. Karriären innehåller både spel på Kålltorpskolans skolgård med undertecknad samt SM guld med IFK Norrköping. Sen blev det autografer i mängder.
Tack David, det var vädigt uppskattat!

Så var det dags för den mixade cup vi kör varje år. Åtta lag bildades och de små elvorna fick 6 poäng vid mål. Grundspel och sen slutspel. 
Därefter dags för avslutning i grupperna med banan , piggelin och kramar samt boll.

En väldigt lyckad vecka trots lite bistert väder delvis. Fantastiskt jobb av det härliga unga ledaregänget. Jättebra samarbete och ansvar och roligt att se hur många växer till sig i en ny roll. Tack också till Tony Johansson för mentorskapet Unga ledare och de föräldrar som bistått som vuxenstöd under dagarna.

Jag vill även rikta ett speciellt tack till Marianne som hjälpt till på dagarna och städat undan löpande. Otroligt värdefullt!

En extra hälsning till Per Anders i Stenkulans kök som alltid är lösningsinriktad och hjälpsam utöver det vanliga!
Tack till Henrik Nilsson för hjälpen med spelarbesöket och vår långvariga samarbetspartner ICA Kvantum Lerum för frukten!

Tack för iår och välkomna nästa år!

180620 dag 3

Omsorgsgänget dök upp 7.45 och innan frukost blev det pingis och fotbollspelet de hade väldigt kul med. 

Ostadigt var prognosen och vi hoppas ju klara oss från regn och allt drog igång lika positivt som vanligt.

Men vid 10.30 tiden blev det lite väl surt för de flesta grupper och lite värme och väntan i klubbhuset inför lunchen.

Fotografering idag under lunchen! De som valt påseende får bilder hem

Efter lunchen fick vi låna Förbohallen och dela med Stenkulan och kunde flytta in de yngsta grupperna vilket underlättade.

180619 Dag 2

Tisdagen flöt på fint med två pass och förutom en regnskur på förmiddagen var det fint väder under dagen. Blöta kläder torkade snabbt upp i den friska vinden. 

Vi avslutade dagen med fruktstund med fruktspons från ICA Kvantum i Hulan. "An apple a day, keep the doctor away"

Tack till ICA Kvantum Lerum! På onsdag blir det fina bananer!

180618. Rapport dag 1 måndag 18 juni!

Så var vi då igång och ca 116 barn deltar i år och 22 st unga ledare sköter 10 grupper.

Först upprop och sen ut i grupperna. Iår jobbar vi med ett nytt program som bygger på SvFF upplägg framtaget för LFS. Ledare kan se på övningar på video som extra stöd. Allt är baserat på ca 6 övningar varav tre spelsekvenser med lite variation varje träning.

Per Anders och gänget på Stenkulan hade lagat till pasta och köttbullar som gav en fin grund till andra passet som idag var tidigarelagt på grund av att vi skulle se VM matchen Sverige - Sydkorea i Stenkulan skola.

Vid 14 tiden var ca 140 personer bänkade framför storbilden i samlingssalen och stämningen var förväntansfull. I pausen serverades korv och bröd och saft till alla. När sen Sverige gjorde 1-0 exploderade salen med glädjedans och jubel.

En bra och trevlig första dag!

 

Information till deltagare! 180613

Inskrivning och utlämning materiel!
Inskrivning och uthämtning av deltagarpaket sker antingen fredag 15 juni eller måndag innan start enligt följande tider: (Bollen för man på avslutet)

  • Fredag 15 juni kl 15-17. Vi behöver justera tiden på fredag till utlämning från tidigare info. 
  • Måndag 18 juni kl 8.00 -9.00

Storbildsvisning VM- match Sverige - Sydkorea.

Självfallet kan vi inte ha landslaget fotbollsskola utan att följa Svenska herrlandslagets äventyr i fotbollsVM. Sverige möte Sydkorea med matchstart kl 14.

Vi tidigarelägger pass 2 på måndag till 12.15-13.30. Sen samlas vi i Stenkulans samlingssal och ser matchen om tekniken är med oss, De barn som ej har omsorg kan ju hämtas går hem i halvlek om de ej vill stanna och se klart.

Omsorgpass morgon eller em?

Önskar du köpa på ett omsorgs(fritidpass) för ditt barn så mailar du This is a mailto link och anger namn på barn och vilka dagar/tider
Passen är 7.30-9 och 15-16.30. Det ingår frukost/mellanmål i avgiften 40 kr/pass.
Betalas in till bankgiro 433-0643 eller swish till 123 699 2622. Ange Omsorg och namn på barn.

Deltagaravgift

Vid inskrivning krävs att inbetalad avgift är registrerad för utlämning av tröja och flaska. Detta behöver göras omgående nu om du ej gjort det ännu.
Det går bra att ange LFS och namn på barn på inbetalningen.
Betalas in till bankgiro 433-0643 eller swish till 123 699 2622.

Foto

På onsdag efter lunchtid genomförs en fotografering av Expressbild. Vid anmälan har du angett hur du vill ha det angående foto och påseende mm.
Det tas en individuell bild samt en gruppbild.

Innehåll och ledarskapet

Tony Johansson har arbetat fram ett paket med innehåll för dagarnas träningspass och leder de unga ledarna i arbetet. Det är ca 22 st ungdomar som är uttagna och de har även ansvar för omsorg enligt ett schema de får. Det är ca 2-3 ledare per grupp.

Frågor?

Kontakta Ove Nilsson, This is a mailto link

Skribent: Ove Nilsson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

 

 

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil