Hoppa till sidans innehåll

Fotbollslek 2020


Stenkullen GoIK välkomnar till fotbollsleken 2020! 

I år blir inte mycket som vanligt, bland annat blir det fotbollslek i Stenkullen först under sensommaren. Men nu äntligen har vi nytt startdatum att presentera. Årets fotbollslek drar igång lördagen den 22/8, kl. 10.00-11.00.

Årets fotbollslek kommer arrangeras under augusti/september, totalt fyra tillfällen. Övriga tillfällen kommer vara den 29/8, 5/9 och ett sista tillfälle den 19/9. Tid som gäller är 10.00-11.00, eventuellt att sista tillfälle blir 09.30-11.00. Detta är en "prova-på verksamhet" som föreningen i första hand erbjuder alla barn, flickor som pojkar, födda -14, men även andra årgångar kan förekomma på årets fotbollslek. 

Fotbollsleken leds och planeras av ansvarig från klubben, med stöd av ungdomar i föreningen och er föräldrar under träningarna.

Så anmäler du ditt barn till Fotbollsleken

Anmälan görs via webbanmälan (länk till anmälan), som ni också hittar under rubriken fotbollsleken i menyn. 

I webbanmälan anger du ditt barns namn, födelseår, kön och postadress samt anmälares namn och mejl.

Avgiften för att delta under fotbollsleken (fyra tillfällen) är 200 kr.

Betalning sker via Swish till nummer 123 699 2622 eller till bankgiro 433-0643
O.B.S. Vid betalning ange F-lek och namn på barnet.

Reducering av avgift vid fortsättning hos oss

Vid anmälan och fortsättning i vår verksamhet reduceras avgiften med 200 kr för barn som betalt för deltagande i fotbollsleken innan. 

Föräldraengagemang vid fotbollsleken

Redan under fotbollsleken behöver vi ditt engagemang som förälder runt ditt och andras barn. Vi önskar ditt aktiva deltagande vid dessa tillfällen, var gärna ombytt och sparka, hoppa och spring tillsammans med ditt barn. Ansvarig har planerat till tillfällena, men någon behöver ta ett litet extra ansvar vid varje station och verka som sammanhållande i den grupp ditt barn tillhör. Som förälder ansvarar du för att ha uppsikt över ditt eget barn vid dessa tillfällen.

Vad händer sedan?

Efter fotbollsleken kommer vi att starta upp två nya grupper i föreningen. En för pojkar och en för tjejer. Inledningsvis kommer dock de båda grupperna behålla en nära kontakt och ha samma träningstid, men viktigt att vi redan från start bygger två olika organisationer runt barnen som möjliggör fortsatt fotbollsspelande i Goiken, för alla.

Barn födda -15?

Fotbollsleken riktar sig i första hand till födda -14. Skulle barn födda -15 ha intresse av att testa på fotboll redan i år, kan möjlighet finnas till det. Dock begränsat antal platser för födda -15, så anmälningar för barn födda -15 får ses som intresseanmälningar tills klubben bekräftat om plats finns eller inte. Betala därför inte för barn födda -15 förrän klubben bekräftat om ditt barn får plats eller inte. Denna bekräftelse kommer skickas ut i närtid till första tillfälle, när klubben börjar få översikt av anmälningsläget. Vi kan inte ta emot någon född ännu tidigare än -15 tyvärr och för födda -15 kommer det dröja ytterligare drygt ett år innan något eget lag blir aktuellt. 

Barn födda -13?

Har du som läser detta ett barn fött -13? I så fall finns två olika möjligheter. Har du en flicka får hon gärna hänga på i årets fotbollslek, då vi tyvärr ifjol misslyckades med att få igång en egen flickgrupp. I så fall kan hon sedan hänga på i den nya gruppen för flickor. Har du en pojke är han varmt välkommen att vara med vår befintliga grupp med födda -13, som består nästa enbart av pojkar. 

Frågor?

Har du frågor eller problem kring anmälan, kontakta lekansvarig Albin Bengtsson, This is a mailto link

 

Uppdaterad: 25 MAR 2018 22:51 Skribent: Stenkullen GoIK

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil