Hoppa till sidans innehåll

Fotbollslek 2021


Stenkullen GoIK välkomnar till fotbollsleken år 2021! 

Årets fotbollslek är planerad att drar igång lördagen den 8/5, kl. 10.00-11.00.

Årets fotbollslek kommer arrangeras under maj/juni, totalt fyra tillfällen. Övriga tillfällen kommer vara den 15/5, 22/5 och ett sista tillfälle den 5/6. Tid som gäller är 10.00-11.00. Detta är en "prova-på verksamhet" som föreningen i första hand erbjuder alla barn, flickor som pojkar, födda -15. Till fotbollsleken kan dock även barn födda -16 anmäla sig.

Fotbollsleken planeras av ansvarig från klubben och vid tillfällena får ansvarig stöd av ungdomar i föreningen och er föräldrar för att driva träningarna.

Så anmäler du ditt barn till Fotbollsleken

Anmälan görs via webbanmälan, som ni också hittar under rubriken fotbollsleken i menyn. 

I webbanmälan anger du ditt barns namn, födelseår, kön och postadress samt anmälares namn och mejl.

Avgiften för att delta under fotbollsleken (fyra tillfällen) är 200 kr. Avgiften ska vara betald vid fotbollslekens start, för att ditt barn ska kunna delta.

Betalning sker via Swish till nummer 123 699 2622 eller till bankgiro 433-0643
O.B.S. Vid betalning ange F-lek och namn på barnet.

Reducering av avgift vid fortsättning hos oss

Vid anmälan och fortsättning i vår fotbollsskola senare under året, reduceras avgiften med 200 kr för barn som betalt för deltagande i fotbollsleken innan. 

Föräldraengagemang vid fotbollsleken

Redan under fotbollsleken behöver vi ditt engagemang som förälder runt ditt och andras barn. Vi önskar ditt aktiva deltagande vid dessa tillfällen, var ombytt och sparka, hoppa och spring tillsammans med ditt barn. Ansvarig har planerat till tillfällena, men någon behöver ta ett litet extra ansvar vid varje station och verka som sammanhållande i den grupp ditt barn tillhör. Som förälder ansvarar du för att ha uppsikt över ditt eget barn vid dessa tillfällen.

Vad händer sedan?

Efter fotbollsleken går barn födda -15 vidare till fotbollsskolan. Här börjar vi bygga två olika organisationer runt barnen, som möjliggör fortsatt fotbollsspelande i Goiken över tid, för alla. En organisation för pojkar och en organisation för tjejer. Inledningsvis kommer dock de båda grupperna behålla en nära kontakt och ha samma träningstid och båda ingår i konceptet fotbollsskolan.

Barn födda -16 kan också erbjudas möjlighet till att fortsätta i fotbollsskolan, men inget vi garanterar på förhand. Mer info nedan.

Barn födda -16?

Skulle barn födda -16 ha intresse av att testa på fotboll redan i år, finns möjlighet till det. Vi rekommenderar dock att ni inte stressar fram någon "för tidig start", utan vänta hellre ett år om ni tvekar på om ert barn är redo för denna typ av aktivitet redan i år eller inte. För födda -16 kommer det dröja ytterligare drygt ett år innan något eget lag blir aktuellt och ingen fortsättning i fotbollsskolan kan garanteras på förhand.

Däremot, om det blir ett gäng födda -16, kan föräldrar välja att hålla igång verksamheten för -16 även under resterande del av året i väntan på att föreningen officelt startar lag i denna årskull. Föreningen bistår i så fall med material och träningstid för att gruppen ska kunna hålla igång. 

Har du frågor eller problem kring anmälan, kontakta lekansvarig Albin Bengtsson, This is a mailto link

Vi ser fram emot er anmälan, välkomna!

Uppdaterad: 25 MAR 2018 22:51 Skribent: Stenkullen GoIK

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil