Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsskolan 2020


Välkommen till Stenkullen GoIK!

Stenkullen GoIK startar upp en ny träningsgrupp, fotbollsskolan, som i första hand riktar sig till barn födda år 2014. Alla deltagare i årets fotbollsslek kommer även erbjudas möjlighet till att hänga på i denna nya träningsgrupp som vi kallar fotbollsskolan. Verksamheten byggs utifrån rörelseglädje och lek med boll och har fokus på skapa ett intresse hos barnen för fotboll och till att röra på sig genom hela livet.

Vår ambition är att så fort som möjligt sedan kunna gå vidare och bilda två lag, ett P 14 och ett F 14, utifrån denna träningsgrupp. För att detta ska vara möjligt behöver vi påfyllning av barn födda -14. Vi hoppas därför du har ett barn som vill testa på hos oss!

Under vintersäsongen kommer vi träna torsdagar kl. 17.00-18.00, med start den 22/10.

Ni har möjlighet till att testa två gånger innan ni bestämmer er för ert barn vill fortsätta eller inte, om ni inte deltagit i fotbollsleken tidigare. 

Föräldraengagemang i fotbollsskolan

För att fotbollsskolan ska fungera och kunna startas igång krävs det att du som förälder engagera dig och hjälper till med träningarna. Klubben ger föräldrar introduktion och stöd efter behov, men i detta skede behöver vi föräldrar som är beredda att aktivt engagera sig i sitt barns aktivitet. Du behöver inte ha några förkunskaper inom fotboll, du kan precis som ditt barn lära dig på vägens gång. I denna ålder handlar ledarrollen om att vara vuxen och stödja och hjälpa barnen i deras lek med bollen. Trösta den som slagit sig, se alla, och busa och leka med barnen för att ge dem en så rolig stund som möjligt med bollen. Se till att alla får lyckas någon gång, men samtidigt tillåts misslyckas. Och som sagt, det kommer finns ett nära stöd från klubben att få!      

Anmälan och avgift

För att delta i vår nya träningsgrupp, fotbollsskolan, under resterande del av år 2020 behöver en medlemsanökan göras och avgift betalas. Kostnaden för att delta resterande del av året kommer vara 200 kronor, vilket är vad ett meldemsskap kostar. Ingen träningsavgit kommer tas ut för denna grupp under år 2020. Medlemsavgiften kommer att mejlas ut och betalas efter att avi landat i er mejlinkorg. 

För att anmäla ditt barn till fotbollsskolan behöver ni dels göra en medlemsansökan och dels en anmälan till fotbollskolan. 

Bli medlem - tryck på texten för att komma rätt!

Anmälan till fotbollsskolan - tryck på texten för att komma rätt!

Frågor?

Skicka funderingar till This is a mailto link 

Uppdaterad: 14 SEP 2020 17:20 Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil