Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsskolan 2021


Välkommen till Stenkullen GoIK!

Stenkullen GoIK fotbollsskola år 2021 är planerad till att starta tisdagen den 24/8. Fotbollsskolan vänder sig i år till barn födda -15.

Verksamheten byggs utifrån rörelseglädje och lek med boll och har fokus på skapa ett intresse hos barnen för fotboll och till att röra på sig genom hela livet.

Här börjar vi bygga två olika organisationer runt barnen, som möjliggör fortsatt fotbollsspelande i Goiken över tid, för alla. En organisation för pojkar och en organisation för tjejer. Inledningsvis kommer dock de båda grupperna behålla en nära kontakt och ha samma träningstid och båda ingår i konceptet fotbollsskolan.

Ni har möjlighet till att testa två gånger innan ni bestämmer er för ert barn vill fortsätta eller inte, om ni inte deltagit i fotbollsleken tidigare. 

Föräldraengagemang i fotbollsskolan

För att fotbollsskolan ska fungera och kunna startas igång krävs det att du som förälder engagera dig och hjälper till med träningarna. Klubben ger föräldrar introduktion och stöd efter behov, men i detta skede behöver vi föräldrar som är beredda att aktivt engagera sig i sitt barns aktivitet. Du behöver inte ha några förkunskaper inom fotboll, du kan precis som ditt barn lära dig på vägens gång. I denna ålder handlar ledarrollen om att vara vuxen och stödja och hjälpa barnen i deras lek med bollen. Trösta den som slagit sig, se alla, och busa och leka med barnen för att ge dem en så rolig stund som möjligt med bollen. Se till att alla får lyckas någon gång, men samtidigt tillåts misslyckas. Och som sagt, det kommer finns ett nära stöd från klubben att få!      

Anmälan och avgift

För att anmäla ditt barn till fotbollsskolan behöver ni göra en anmälan via webbformulär (länk nedan).

O.B.S. en anmälning till fotbollsskolan innebär också att ni ansöker om medlemsskap i föreningen. Ni behöver dock inte själva söka medlemsskapet aktivt, utan det räcker att anmäla via webbformuläret till fotbollsskolan. 

Kostnad för fotbollsskolan är 950 kr och då ingår ett fotbollskit i avgiften (läs mer via länken "Bli medlem" nedan). Fotbollskitet är en engångsgrej som ingår för 6- och 7-åring när de blir medlemmar i föreningen för första gången. Detta gäller inte år två när medlemsskapet ska förnyas. En avi på kostnaden kommer skickas ut av föreningen.

Anmälan till fotbollsskolan - tryck på texten för att komma rätt!

Via länken nedan kan du läsa om vad det innebär att bli medlem hos oss. 

Bli medlem - tryck på texten för att komma rätt!

Frågor?

Skicka funderingar till This is a mailto link 

Uppdaterad: 14 SEP 2020 17:20 Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil