Hoppa till sidans innehåll

Bortaseger mot FC Komarken

12 SEP 2015 21:36
FC Komarken - Stenkullen GoIK 1-3 (0-1)
  • Skapad: 12 SEP 2015 21:36

I denna tuffa bortamatch mot FC Komarken hade vi de tre stabila försvarsjättarna Acke, Jonte och Petter borta. I de flesta lag hade detta sannolikt inneburit stor vånda, men i Goikens stabila och breda trupp och efter att Ledarna finkänsligt mixtrat ihop en ny startelva så infann sig en stor optimism inför matchen.

Ny försvarsklippa för dagen blev Micael ”Jacko” Jacobsson som visade upp ett mycket stabilt spel. Hade vi inte i matchminut 75 drabbats av den mycket hårt dömda straffen så hade vi hållit nollan idag mot denna tuffa och hårdföra motståndare. Extra beröm också till Fredrik Gylleblad samt till nyförvärvet Peter Lind som båda gjorde mycket stabila insatser.

Det var sett över hela matchen mer kamp och mindre skönspel, dock när vi i den 27:e minuten ställer om till anfall så gör vi allting rätt i ett skickligt bolltempo som slutar med att Johan Kihlberg vänder ut till yrvädret Drake som smackar in bollen i nätmaskorna även i denna match. Ledningen håller vi sedan halvleken ut.

Fem minuter in i andra halvlek får vi med oss en frispark som Rohdin skjuter i muren. I motlägget håller sig samme Rohdin framme och snor åt sig bollen, tar sig förbi ett par spelare och blir då nedriven just utanför straffområdet. Denna gång gör han inget misstag utan dundrar mycket snyggt in 2-0 ledningen. Resten av halvleken består som beskrivits i princip endast av kamp där skönliret lyste med sin frånvaro. Självklart blir Komarken extremt taggade av sitt reduceringsmål, men så härligt när då vår specielle inhoppare Marcus Gylling kör sitt paradnummer och rycker ifrån allt och alla och mycket snyggt rundar målvakten och rullar in vårt 3:e mål för dagen!

 

 En viktig och skön seger på bortaplan och kampen i tätstriden rullar vidare i nästa match mot IF Warta hemma fredag 18/9 kl. 19.00

 

 

0-1 min 27 William Drake (Johan Kihlberg)

0-2 min 51 Mathias Rhodin

1-2 min 75 straff

1-3 min 85 Marcus Gylling (Fredrik Gylleblad)

Skribent: Stefan Dahlström
Epost: This is a mailto link
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info