Hoppa till sidans innehåll

Bortaseger!

03 JUN 2018 18:14
United Africa FC - Stenkullen GoIK 0-1 (0-0). På bild dagens matchhjältar! Målskytt Niklas Drott och Fredrik "Väggen" Mellberg
  • Uppdaterad: 03 JUN 2018 21:38

Jodå, grabbarna kan även på bortaplan!! Så här skriver Senioransvarige Ingemar Holm om lördagens bortamatch på Bergsjövallen.

 

En riktig varm dag, ca 28 grader och matchen spelas på konstgräs när gräsplanen brevid är ledig och jättefin! Lite märkligt kan tyckas.

Alltid svårspelade och fysiska Africa United bjöd på en riktigt tuff match och spelet är ganska jämt i stort. Africa har en del riktigt bra chanser som seriens bäste målvakt Fredrik Mellberg reder ut, vilken målvakt vi har!!

Det är en stund i den andra halvleken där vi har det jobbigt att freda målet, dock är Foppa igenom och prickar ribban i ett friläge, men Africa trummar på i jakt efter ett segermål. Men efter en tids press så lyckas istället vi göra 1-0 genom Niklas Drott på nick efter ett magiskt bra inlägg av Ivan Milosevic! Då är det bara åtta minuter kvar. Vi strider sedan som lejon de sista minutrarna och ett stolpskott ifrån kvittering är Africa men är det närmaste de kom.

Vi har haft otur många matcher men denna gång har vi lite välförtjänt tur som tar tre poäng och hänger på i toppen! Stort beröm till samtliga för en heroisk insats i värmen, plusbetyg till hela laget och framförallt inhopparna! Tobbe Elisson definitivt en av matchens giganter, och Rickard Hagström! - Välkommen hem från Asien, vilken match du gör som mittback!

//Ingo

 

 

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info