Hoppa till sidans innehåll

Delad pott!

01 JUN 2019 15:19
Stenkullen GoIK - FC Komarken 2-2 (1-2)
  • Uppdaterad: 01 JUN 2019 15:19

Senioransvarige Ingemar Holm ger oss ett matchreportage från senaste hemmamatchen! 

 

Fredagskväll, hemmamatch, solsken, en bra kväll helt enkelt!

FC Komarken är laget som gästar oss och de chockstartar med ett frisparksmål redan i den tredje minuten. Vi tar oss dock in i matchen igen och alla väntar vi på kvitteringen, som också kommer. En bra slagen hörna nickas i mål av vår mittback Tobias Pettersson. Vi är med i racet igen, men trots att vi är det bättre laget i den första halvleken så grinar oturen emot oss när vi får en straffspark dömd emot oss. Komarken tar ledningen med 1-2 och trots att vi har ett mycket fint läge att kvittera precis innan halvtidsvilan så står sig underläget halvleken ut.

Den andra halvleken börjar med ganska mycket Hawaiispel och långa lagdelar i båda lagen. Komarken har en bra chans att göra 1-3 men börjar efter det tröttna mer och mer. Det är mycket välförtjänt när vi återigen kvitterar, nu i den 61:a minuten efter ett perfekt inlägg av Mathias Rhodin där vår målkung Tobbe Hansson mycket snyggt nickar bollen i mål. När sedan Komarken i 73:e minuten får en spelare utvisad börjar segervittringen infinna sig på Idrottsplatsen. Tyvärr fortsätter Hawaiispelet och närmast ett segermål blir målskytt Tobbe Hansson i slutskedet med ännu en nick, tyvärr strax utanför den gången.

Liten besvikelse över uteblivna trepoängaren, men vi fortsätter att kriga på mot toppen och hoppas att Zenith borta på Hovgårdsvallen redan på onsdag får sota för poängtappet i kväll.

 Ingo

 hu

 

 

Nästa match: 

ok

 

Skribent: Stefan Dalström
Epost: This is a mailto link
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Jonsereds IF
13 Augusti, kl 18:30
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info