Hoppa till sidans innehåll

Generalrepetitionen!

02 APR 2016 10:20
Angered MBIK - Stenkullen GoIK 2-4 (1-2)
  • Skapad: 02 APR 2016 10:20

Sista träningsmatchen spelades på bortaplan mot Angered MBIK. Ett duktigt och spelskickligt lag som började intensivt och satte vårt försvar i arbete direkt. De gör också matchens första mål med ett välplacerat skott utanför straffområdet.

Vi växer dock in i matchen och får ordning på vårt spel och efter ett fint inspel från Sebbe Fransson hamnar bollen tillslut hos Isak som kan kvittera.

Jacko gör ett fint jobb i anfallet och med 15 minuter kvar av halvleken frispelar han Atbin som kan trycka in ledningsmålet.

Andra halvleken fortsätter med fina precisionssäkra crossbollar från motståndarna och vårt försvarsarbete ställs på fortsatt hårda prov.

Vi ställer dock om till fina anfall och i ett av dem har vi fantastiskt fint spel som slutar med nick i ribban från Jacko. Lite typiskt att vi då därefter släpper in mål och istället för 3-1 ledning landar i 2-2 kvittering.

Nu var vi dock på hugget denna dag och efter inspel från Atbin kan pigge Gylleblad åter ge oss ledning. Vårt fjärde mål gör sedan Salko efter en strålande individuell insats där han från högerkanten skojar bort ett par motståndare.

Med kvarten kvar blev tyvärr vår målvakt Alexander Lång skadad och fick utgå efter en tråkig incident där han fick smaka på dobbar och knä. Allsidige Isak går dock in och håller nollan.

Mittbacksparet för dagen bestående av Kalle och Hagberg fick slita hårt idag och ska ha en eloge för sina insatser. Men självklart också beröm till hela laget som visar att vi är ett strukurerat och bra lag!

 

1-1 Isak (Atbin)
2-1 Atbin (Jacko)
3-2 Gylleblad (Atbin)

4-2 Salko (Kallin)
  

Skribent: Dala
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info