Hoppa till sidans innehåll

Härlig bortaseger!

07 APR 2018 17:43
Kode IF - Stenkullen GoIK 1-2 (1-1)
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Berras matchreferat:

Fredag och soligt väder i Kode.

Dags för match nr två mot favorittippade Kode. Dagens domare hann knappt starta matchen innan vi fick se Kode springa igenom och på tredje returen sätta första målet, 1-0 till Kode efter 2 minuter. Goiken hade absolut inte fattade att matchen startart. Efter detta så började vi ta tag i spelet mer och mer och skapar en del chanser. Efter 33 minuter kommer Mark runt fint på sin kant och slår ett fint inlägg som Jonas skarva och bollen dimper ner framför fötterna på den alltid rätt placerade Foppa som iskallt sätter 1-1 efter 33 minuter. Det resultatet står sig in i halvtidsvilan.

Andra halvlek startar Goiken mycket bättre än första. Vi gjorde vissa korrigeringar i backlinjen som gav resultat. Kode skapa några halvchanser men det är Stenkullen som skapar de heta lägena och ledningsmålet hänger i luften. I den 71:a minuten får vi en frispark en bit in på kodes planhalva. Frisparken lyfter Ivan väldigt fint in till Foppa som knoppar in sitt andra mål för dagen. 5 minuter senare får vi en straff som Jonas slår. Ingen vet riktigt hur han bar sig åt men den gick nästan till inkast. Vi fredar oss de sista minuterna och tar en underbar och mycket välförtjänt trepoängare på svårspelade Lunnevi. Nu ser vi fram emot en härlig träningsvecka inför det stundande derbyt mot Floda på lördag.

/Berra

 

 

 

th

Eftersom Petter hade förhinder så skickas "Petters perfekta" över till den vise och långa mannen Anders Thalén och ”Anders analys”.

Anders analys lyder enligt följande: En stark laginsats återigen där vi dock inte är på tårna första 30 och köde straffar oss. Bitarna faller på plats i andra och vi kan trycka ner köde med deras egna medicin, långbollar bakom deras backlinje antingen direkt eller via Jonas fenomenala skalle, som sedan en pigg 40 åring löpte på. Underbar seger som ger oss kvitto på vårt arbete vi lagt ner under vintern.

 

Nästa match hemma mot Floda BoIF lördag 14/4 kl 14:00

 

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Älvängens IK
1 Juli, kl 19:00
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info