Hoppa till sidans innehåll

Jacko snack!

09 JUL 2018 14:53
Hemsidan fick ett snack med Coach Jacko så här mitt i semestertider!
  • Uppdaterad: 12 JUL 2018 15:18

-Tjena Jacko, kul att vi fick ta ett litet snack så här i uppehållet!

- Inga problem! Fotbollen finns alltid med!

- Toppen då kör vi lite frågor där våra hemsideföljare får lite spännande svar att läsa!

 

Vad sägs om en liten sammanställning av vårsäsongen?

Tycker vi startar säsongen bra trots en väldig tung 0-1 förlust mot Gårda i premiären där vi gör ett självmål i 92:a minuten. Vi möter Kode i andra matchen som är favorittippade. Känslan inför Kode borta med seriens bästa anfallare är att det blir en tuff match. Men en rättvis 1-2 seger så studsar vi tillbaka efter den tunga förlusten mot Gårda. Sen tycker jag att vi gör en helt okay vårsäsong ändå men med vissa bottennapp t.ex. Semberiija där vi verkligen inte bjuder till alls. Vi har varit lite för ojämna i starten av serien men efter hand växlat upp och fått vårt spel att funka. Vår insatts mot Lunden är en 10 på en skala 1-10. Där visar vi hur bra vi kan spela när vi gör jobbet. Vi har haft en väldigt bra närvaro på träningarna och alla ligger i ordentligt och tar åt sig allt som vi vill förmedla. Vi har skapat en bra stämning och ett bra go i gruppen.

 

Är det någon/ några i laget som du tycker har överraskat positivt?

Vi har fått in väldigt många nya spelare i år. Men jag tycker att alla har kommit in riktigt bra i gruppen. Om jag ska nämna nån/några så tycker jag Martin Faal har taget ett stort steg framåt denna våren. Även Marcus Liljevall som har varit vår bästa spelare. Marcus är en fotbollsspelare som kan spela mycket högre upp i seriesystemet. Även Markus H, Jonas O och Tobbe E är ju riktiga klass-spelare och har varit helt outstanding hela våren. Sen har vi ju vår ständigt unga grabb - Henrik Forsberg som är med i skyttetoppen i år igen.

 

Kan du nämna något om din fotbollsfilosofi och hur du vill att laget ska spela?

 I stort handlar vår fotbollsfilosofi om ett snabbt och offensivt passningsspel som vi kan hota våra motståndare med där alla lagdelar ska delta.

 

Hur är skadeläget i truppen?

Vi har Jonte Westergård och Oscar Fors på skadelistan just nu.

 

Du har en ganska stor trupp till förfogande, hur hanterar killarna konkurrenssituationen?

Vi har en stor trupp i år för vi vet av erfarenhet att alla inte kan jämt. Men med ett snitt på 20-22 man på träning under våren så känns det kanon med stor trupp. Sen har vi ju höjt nivån på truppen med så det är bara positivt i år. Vi har inte spelat med samma 11:a någon gång än i år så vi har haft stor nytta av alla spelare. Men nu till hösten när nästan alla är tillbaka efter skada eller andra anledningar så kommer konkurrensen höjas rejält på varje position.

 

Vad har du för tankar kring kommande höstsäsong?

Med tanke på att vi tog 6 poäng de sista två matcherna så är vi med inför hösten och slåss om kvalplatsen. Killarna är riktigt sugna på att kriga om kvalet!

 

Till sist om du får välja, vad lägger du helst på grillen denna soliga sommar?

Jag lägger helst på en go köttbit och öppnar en kall IPA till det. Sen är det ju aldrig fel att öppna en flaska rosé på altanen i solen.

 Coach Jacko

 

 

 jack jacko1

 Jacko gjorde en kanonsäsong som spelare 2015 och var med och tog upp Goiken till div 4!

 

 

 

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Älvängens IK
1 Juli, kl 19:00
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info