Hoppa till sidans innehåll

Ny seger!

06 MAJ 2017 09:08
NIKLAS DROTT SÄKER STRAFFSKYTT!

Stenkullen GoIK - Mossens BK 3-1 (3-0)
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Första hemmavinsten!!

Strålande sol, hemmamatch och ett taggat hemmalag. Detta kan bara sluta på ett sätt. Det var iallafall vad vi trodde innan. Men ack va vi bedrog oss. Mossen äger första kvarten när vi som Anders så vist konstaterade, sitter kvar i omklädningsrummet. Alla på bänken väntar bara på att det ska ringa i eget mål, men som väl är reder vi ut det.

I 15 minuten får vi en hörna som Walle med en extrem precision slår. Bollen landar på Sebbes huvud och på returen är Jonte där med sitt långa ben å stöter in 1-0. Efter målet tar vi över fullständig och spelar i långa stunder ut Mossen. I den 35:e minuten får vi en ny högerhörna som efter lite flipper slås i mål av en Mossenspelare, men dom räknas dom med. När publiken börjar gå mot caféet för kaffe och bulle får Foppa bollen och springer ifrån sin bevakare. Mossenspelaren kan inget annat göra än dra honom i tröjan med straff och ett solklart rött som följd. Straffen sätter Drott hur säkert som helst. När dagens rättskipare blåser av första halvlek är det ett hyfsat nöjt Goiken som går till vila. Vi kan bättre men 3-0 är helt ok.

Andra startar konstigt nog som första. Mossen är lite piggare och sticker upp med några halvchanser. Allt eftersom äter vi oss in i matchen igen och skapar mycket tack vare att vi är en man mer. En hel del lägen som vi verkligen SKA göra mål på. Men i minut 77 händer det onödiga. Mossen tillåts göra ett mål och får tillfälligt lite energi. Vi lyckas utan större ansträngning freda oss och när matchen blåses av är det klang och jubel från de röda eleganterna!

Vi ser fram mot en spännande och härlig match mot Guldheden nästa vecka och tackar Mossen för en trevlig match!

 

Älskar att vinna så bara därför kommer här veckans lyckliga Berras bästa.

BBB Christoffer Lundén. Har han slutat springa än? Den lilla fightern sprang i åttor runt  sina motståndare. Grymt jobb idag! 
BB Jonte. Ett mål och en försvarsinsats utöver det vanliga. Gött kött Jonte! 
B Walle. Två ass och en habil insats för övrigt belönas med ett B idag. Brä jobbat Walle!          

 

// Ass. Coach Håkan "Berra" Bernhed

 

 

Skribent: Stefan Dalström

Ledare

Fredrik Robertsson
Huvudtränare 

0737-7088977

Fredrik Alftrén
Ass. Tränare

0704-029607
This is a mailto link

 

Mathias Rhodin
Material

0704-832280 
This is a mailto link 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info