Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort på bortaplan

08 MAJ 2016 21:02
Partille IF - Stenkullen GoIK 2-2 (2-1)
  • Skapad: 08 MAJ 2016 21:02

Matchen inleddes piggt och bra från vår sida och vi förde matchen med stort bollinnehav på motståndarnas planhalva. Partille har några omställningar med långa bollar som vi har under kontroll.

Mycket snöpligt efter ca 20 minuters spel åker vi hastigt och olustigt på ett baklängesmål efter ett chansskott utifrån som dalar in över Alex i målet.

Det tar dock inte många minuter förrän vi åter är i anfall och för dagen mittbacksspelande Rhodin håller sig framme efter rensning från motståndarförsvaret. En riktig rökare från Rohdin som mirakulöst räddas av Partille keepern men där Nicklas Westman håller sig framme på returen och kan kvittera.

Efter målet tappar vi lite i fokus men det är mycket jämnt på banan och det står och väger med omställningar åt båda håll. I en situation med passivt försvarsspel från vår sida kan Partilles anfallare tyvärr nicka in 2-1 och vi får mycket missnöjt gå till halvtidsvila i underläge.

Andra halvleken fortsätter och vi känns inledningsvis lite tröga i värmen. Partille har några möjligheter men Alex är stabil och vi kan hålla undan.

I den 62:a matchminuten är det vi som har hörna och hörnläggare Rhodin lyckas med konststycket att vid den bortre stolpen få bollen i mål. Riktigt skönt!

Efter några byten och in med pigga ben är vi på gång igen. Atbin med fin framspelning till Leon och vi är så när att ta ledningen. Leon också med fin nick efter inlägg från Rickard men också den räddas av Partillemålisen.

Matchen slutar med delad pott vilket gav blandade känslor. Ingen förlust men vi känner att vi har mer att ge och förhoppningsvis visar vi det i derbyt hemma mot Floda i nästa match.

 

 

1-1 min 24 Nicklas Westman (Mathias Rhodin)

2-2 min 62 Mathias Rhodin

Skribent: Dala
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Älvängens IK
1 Juli, kl 19:00
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info