Hoppa till sidans innehåll

Oväntad motgång

09 JUN 2018 14:41
Efter några bra veckor med resultat som gått vår väg så kom gårdagens förlust lite oväntat.
  • Uppdaterad: 10 JUN 2018 14:30

Tung förlust!

En tung förlust där vi inte kommer upp i rätt nivå. Första 30 är helt ok med 1-0 målet genom Jonas Olausson efter återigen ett perfekt inlägg av Ivan Milosevic. Efter det skapar vi inte mycket utan det blir istället Melle som får jobba hårt och han gör en hel del riktigt bra räddningar. Tyvärr lyckas ändå Komarken göra 1-1 innan halvtidsvilan.

Den andra halvleken börjar med en rejäl press från Komarken som vi med både tur och skicklighet lyckas värja oss riktigt bra ifrån. Vi får en jättechans när inhoppande Westman gör en grymt bra prestation där han frispelar Foppa som tyvärr inte får till skottet riktigt och målvakten räddar. Westman gör förövrigt ett mycket bra inhopp och gav lite hopp framåt, men det blev ingen mer nätkänning för vår del, istället kommer segermålet för Komarken på en hörna där vi fullständigt tappar markeringen och Komarken kan ganska enkelt göra mål. Absolut ingen bra match av oss men vi ska heller inte förringa en mycket bra insats från Komarken i denna match!

// Ingo

 

 

Petters perfekta:

Det blev ingen kul kväll på Stenkullens IP denna gången men det saknades för den sakens skull inte bra insatser från de röda. Liljevalls mittfältsspel t.ex. är stundtals en fröjd för ögat att se, men den jag vill lyfta fram extra denna matchen är Jonas Olausson. Hans 50-60 meter hemlöpning i andra halvlek när deras anfallare kommer fri med Melle är fantastisk. Jag älskar att se sånt!! Utöver det så är han otroligt vass i huvudspelet och vinner nog varenda nickduell under hela matchen. Klass!

 

Nästa match torsdag 14/6 borta mot serieledande Gårda BK!

 

 

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info