Hoppa till sidans innehåll

Säsongens sista match!

05 OKT 2017 19:14
Jonsereds IF - Stenkullen GoIK 2-2 (1-0)
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Sista seriematchen 2017 spelades i lördags 30/9 och matchen slutade 2-2 mot serietvåan Jonsereds IF. Stenkullen GoIK hamnade i år på en stabil sjätteplats! Efter matchen blev det säsongsavslutningsfest med bastu och tjöt i klubbstugan. Efter det åkte man in till staden där det åts middag på HardRock Café. Hur kvällen avlöpte finns det inga som helst detaljer om! Noterbart är dock att det denna gång dröjde extremt länge innan webredaktionen fick in matchreferatet. Hur man skall tolka det står var och en fritt! Till slut kom iallafall matchreferat från både Coach Jacko och Ass. Coach Berra :) 

 

Jacko skriver:

Sista matchen för året och vi spelade mot Jonsered borta.
Vi mötte ett kval-klart Jonsered som ställde ett starkt lag på banan. Men vi matchade också en stark elva. Första 25 så bjöd båda lagen på fint spel. Jonsered tog ledningen genom Ville Viljanen. 1-0 stod sig till halvlek.
                                                               
Vi bestämde oss för gå för det och det gjorde vi direkt i den andra halvleken. 1-1 genom Drott som plockade ned en hörna på bröstet och piskade en volley rätt i krysset. 1-2 kom genom Drott på frispark. Sen försvarade vi oss starkt. Slet för varandra som vi gjort hela säsongen. Underbart att se. Men mitt i detta kom ändå 2-2. Vi hade några heta chanser men tyvärr så blev det inga fler mål. 2-2 borta mot jonsered fick vi vara nöjda med. Nu tar vi ledigt och njuter lite av ledigheten.
En längre rapport kommer om säsongen.
                                          
Coach Jacko
                                                                      
                                                               
Berra skriver:
                 
Serieavslutning mot Jonsered.
Tidigare i år hade man förhoppningar om att denna matchen skulle vara avgörande, men efter våran svaga start på hösten och efter att Jonsered redan säkrat kvalet så var matchen utan betydelse.
Detta såg man dock inget av. Två taggade lag som spelade en trevlig fotboll. JIF trycker på men skapar bra två lägen som Melle gör en av sina patenterade räddningar på. Men så i minut 40 så hittar en boll fram till en Ville Viljanen som är minst en meter offside som kommer fri med Melle och iskallt sätter 1-0 till JIF. Trist att domarna inte vågar ta den men 1-0 i halvtid står det iaf.
                                                                            
Andra hinner knappt starta innan vi får en hörna som efter lite flipper hittar fram till Drott som klappar in 1-1 och den interna skytteligan var avgjord efter 47 minuters spel. Nu nöjde inte Nicklas med detta utan på frisparken som vi får i 54:e minuten sätter han vackert 2-1. Efter detta tar JIF över och helt välförtjänt kvitterar dom till 2-2 vilket står sig matchen ut.
Efter matchen tar Goiken lite chill i bastun hemma i klubbstugan innan en härlig middag med lite party tar vid. Vi vill passa på att tacka alla som tittat och på annat sätt stöttat oss i år. Ett speciellt tack till Nicklas Bonander som själv roddar i allt runt våra matcher. Vi hoppas att han får nya kompisar som hjälper han nästa år. Tack för i år!
                                               
Ass. Coach Berra  
                                   
                                                                      
 01  aj
                                                                                                             
     mål      
   
     lika
     
      FOTO: Niclas Ekwall  
                                                                                                    
Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info