Hoppa till sidans innehåll

Seger i andra träningsmatchen!

18 FEB 2017 22:42
FC Komarken - Stenkullen GoIK 1-2 (0-1)
Senaste nyförvärvet Mathias Holmberg 2 målsskytt!
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Segertrenden mot FC Komarken höll i sig. Lagen har följts åt de senaste åren i både 5:an 2015 och i 4:an 2016. FC Komarken ramlade tillbaka till 5:an medans Stenkullen GoIK grejade kontraktet. I dagens träningsmatch borta på Kongevi kunde 5:e raka segern bärgas. Detta med ett Goiken som hade 12 man frånvarande och där Juniorkillar återigen fick fylla på. Härligt med bredden i Stenkullen!

Här får vi coach "Jackos" referat från matchen:

Vi kommer till start med bra lag trots väldigt många sjuka å skadade. Skönt att vi har en bred trupp. 

Vi pratade innan match om att vi måste göra jobbet till 110% för varandra idag och inte bjuda Komarken på något. Vi vet sedan innan att dom är bollskickliga överlag.
Komarken börjar med att sätta upp tempot direkt och låter boll gå genom lagdelarna. Vi står rätt i våra positioner och med lite tur så klarar vi första anstormningen. Sen kämpar vi oss in i matchen på allvar, vi skapar 3 riktigt bra lägen och känslan är bra. Komarken har väldigt mycket bollinnehav men vi gör första målet efter lång utspark som rinner igenom till nyförvärvet Mathias Holmberg som får göra mål i debuten. Riktigt skönt att få utdelning på jobbet vi gör för varandra. En 0-1 ledning i halvlek känns kanon.

Vi tar ett snack om att vi måste fortsätta jobba för varandra. Andra halvlek börjar nästan direkt med att Leon sträcker baksidan. Anton Gustafsson från juniorlaget kommer in och gör ett kanonjobb. Spelet böljar fram och tillbaka när Komarken gör 1-1 på en omställning. Ett fint spelmål, bara att lyfta på hatten där! Men vi fortsätter göra jobbet stenhårt för varandra och på en hörna i slutet nickar Mathias in sitt andra mål för dagen. En väldig skön seger!


Tycker alla gör ett grymt jobb hela matchen. Vi har 3 juniorer som gör jättefina prestationer idag. 
Mathias Holmgrens 2 mål måste ju lyftas fram, skaplig debut ändå!

Nu laddar vi i veckan med bra träning och går in Östra cupen nästa helg med bra känsla!

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info