Hoppa till sidans innehåll

Seger i derbyt!

18 MAJ 2019 17:42
Markus Hansson och Christoffer Lundén med presenter från Endorfin till matchens lirare i respektive lag. Derbyt slutade 3-0 till "Goiken"!
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2019 17:42

Vi drog längsta strået i derbyt mot Lerum! En härlig inramning med storpublik och festlig stämning!

Felix

 

 Målgörare:

1-0 Andreas Johansson, min 4 

2-0 Filip Alftrén, min 19 

3-0 Filip Alftrén, min 45

 

jo

En för dagen mycket nöjd tränare levererar matchrapport från derbyfesten!

En match vi sett fram emot hela säsongen. Vi har ganska många som har spelat i Lerum, så självklart var vi lite extra taggade, inklusive jag själv. Efter en sämre match sist mot Semberija så var det ett revanschsuget Goiken som ställde upp på banan.

Matchen startar i ett rasande tempo där vi vinner varje boll över hela planen. Redan i första anfallet är det nära att vi gör 1-0, men deras målvakt gör en bra räddning. Trycket på Lerums mål blir bara större och på en hörna nickar Adde in 1-0. Därefter kommer 2-0 på retur efter ett Mackan Hansson skott. Filip Alftrén håller sig framme och trycker in bollen. Första A-lagsmålet för både Adde och Filip!! 3-0 kommer efter ett misstag från deras målvakt, där Filip återigen är på rätt plats och kan enkelt lägga in bollen i mål. Direkt efter Lerums avspel kommer domarens halvtidssignal och 3-0 i halvlek känns självklart jättebra.

Vi pratar i pausen om att hålla nere motståndarnas energi för att behålla kommandot efter pausvilan.

Vi startar andra halvlek som den första, och vi håller i och skapar målchanser direkt. Sista tjugofem minuterna spelar vi i stort sett bara av matchen och tre underbara poäng är våra.

Den inställning vi visar idag är underbar att se. Alla får extra beröm för sina insatser, självklart även dem som kommer in från bänken. Alla följer matchplanen till fullo idag!

/coach Jacko

 

 

Skribent: Stefan Dalström
Epost: This is a mailto link
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info