Hoppa till sidans innehåll

SEGER IGEN!!

02 JUN 2017 16:06
Radarparet Foppa och Drott fixar målen! Gårda BK - Stenkullen GoIK 0-2 (0-1)
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Gårda borta är inget man skojar med. En match vi på förhand visste att vi skulle få jobba stenhårt i. Vi pratade innan om att Gårda är duktiga på att trilla boll och gillar instick till sina snabba forwards. Vi börjar lite trevande och efter ca 10 min får Gårda ett gyllene läge att sätta dit ettan. Efter ett fint anfall på högerkanten kommer en boll snett inåt bakåt men Melle gör en sagolik räddning. Gårda fortsätter att likt Barcelona rulla upp anfall efter anfall och vi får verkligen kriga för varje kvadratmeter. I den 15:e minuten får Gårda ett halvt friläge på vänsterkanten men Melle gör återigen en strålande räddning. Efter detta så börjar vi komma in i matchen och skapar lite hörnor som dock blir resultatlösa men så i minut 22 så kommer läget. Drotti får det vid straffområdet likt sin stora idol Totti sätter han sina lägen och 1-0 till de rödblåa är ett faktum. Vi spelar helt ok fram till minut 35 sen kommer svackan men vi har bara bestämt oss ida. 1-0 står sig halvleken ut.

Andra startar som första sluta. Gårda äger mycket boll men kommer inte igenom vårt kompakta försvar. Acke styr hela laget med järnhand och alla krigar på trots att spelet inte sitter helt 100. I den 72:a minuten får vi en frispark 10 meter in på offensiv planhalva. Vi lyfter in den och naturligtvis står Foppa rätt placerad och styr in bollen med pannan. 2-0 och livet leker. Gårda pressar på och vi sjunker allt djupare men reder ut stormen. Nära, nära att juniorer Jesper Svensson som spelade sista 25 kan sätta 3:an men målvakten gör en fin benparad. Efter 92 spelade ljuder äntligen hesa Fredrik och klang å jubel i omklädningsrummet. Nu hoppas vi på storpublik nästa lördag när jonsered kommer på besök.

// Ass Coach Berra

 

Berras bästa

På en soldränkt överåsvallen tog vi idag 3 nya poäng. Kanske inte den snyggaste segern men ack så rättvist.
BBB Melle
Första nollan. Mycket tack vare 2 räddningar i världsklass. Stabil hela matchen. Finns det någon bättre målis i Sverige? Melle till blågult!!!
BB Acke
Kapten i laget och general i backlinjen. Helt grym i luften och ett härligt fysiskt spel.
Brä Acke! 
B Drott
Ett mål och en fin insats. Fick spela lite varstans men löser det galant.
Gött å se Drotti!    
       
Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


IF Väster
17 Jun, kl 19:30 Önneredsplan

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info