Hoppa till sidans innehåll

Stolpe in!

26 AUG 2016 21:06
Stenkullen GoIK - Partille IF FK 1-0 (0-0)
  • Uppdaterad: 27 AUG 2016 12:34

En mycket viktig match för två lag med stort poängbehov med kamp för att undvika att bli inblandade i bottenstriden.

Första halvlek börjar nervöst för båda lagen och den fortlöper med mer kamp än skönspel. Vi blir något frustrerade över att inte få igång något spel, vilket vi i första halvleken varit duktiga på även i flertalet förlustmatcher. Vi är dock förhoppningsfulla vid halvtidsvilan som slutar mållös.

Den andra halvleken drar igång och Partille tar efter hand kommandot. Det skulle visa sig bli en otroligt händelserik halvlek där Partille får ett mål bortdömt för offside, de bränner en straff, dessutom får vi Anton Rydenstam utvisad efter två gula med 25 minuter kvar att spela. Inte nog med det utan vi får i slutet Mathias Rhodin knäskadad. Vi vet inte riktigt statusen på den skadan i skrivande stund.

Det inte helt ovanliga scenariot vid en man mindre på banan inträffar efter en stund och Partilles storm bedarrar rejält. Vi kan sticka upp i flera anfall och med ca 10 minuter kvar får vi en hörna slagen av Rhodin just innan skadan. Perfekt pannträff av Santos och vilken känsla! Vi tar ledningen och man kan känna Partilles frustration ligga som ett täcke över Stenkullen IP. Känslan är bekant och påminner om vårt oflyt i ett antal matcher under året.

Stort beröm till födelsedagsbarnet Alexander Lång som med straffräddning och flertalet reflexräddningar i den andra halvleken blev stor matchhjälte. Men beröm till alla "Goikare" idag som tog den hårda kampen hela matchen ut!

1-0 min 82 Jonathan Dos Santos (Mathias Rhodin)

 

Nästa match borta mot Floda BoIF, Floda IP gräs fredag 2/9 kl 18.15

Skribent: Dala
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Älvängens IK
1 Juli, kl 19:00
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info