Hoppa till sidans innehåll

Storseger!

18 MAR 2017 19:00
Stenkullen GoIK - Hovås Billdal IF 7-1 (4-0) Dagens målskyttar: Henrik Forsberg 2, Fredrik Gylleblad, Marcus Gylling, Johan Hedström, Lucas R Vasconselos 2.
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 10:42

Vi har tränat med fullt manskap nu i två veckor inför matchen. Slut på sjukdomar nu kanske??
Känslan inför matchen var riktig bra. Inga återbud och full bänk, en underbar känsla att komma till samling med!

Vi har en bra genomgång där vi pratar om vad som krävs av oss för att få ut max av laget. Stämningen i omklädningsrummet är bra där man ser hur taggade killarna är nu när det bara är 2 veckor kvar till premiär.

Vi går ut och följer matchplan från minut 1 till min 92. 
Gör en kanon insats på samtliga fötter, vi löper och styr varandra direkt när domaren blåser igång matchen. I matchminut 9 spelar Isak fram Foppa som kallt gör 1-0. Skön start där vi får göra första målet. Vi fortsätter i ett bra tempo och får utdelning på hörna i 12 min där Hedström trycker in bollen. Vi fortsätter att skapa bra lägen efter fina anfall. I 32 min gör Lukas en jättefin prestation på sin kant och slår ett kanoninlägg till Foppa som vänder bort både försvar och målvakt och gör 3-0. Sen rullar det på och Gyllenblad gör 4-0 påpassligt framför mål.

Efter ett bra snack i halvlek där vi propsar på att fortsätta att göra jobbet för varandra och inte bjuda på något så är känslan bra inför andra halvlek.
Direkt i andra halvlek så gör Lukas 5-0 i min 47 efter ett grymt anfall där vi spelar på spelare som kommer med fina löpningar.
Efter 5-0 går vi ner oss lite och bjuder Hovås/Billdal på 5-1 målet.
Vi tar tag i taktpinnen igen och Jonte spelar Lukas som snyggt gör 6-1
7-1 kommer efter fin framspelning av Gyllenblad till Marcus Gylling.

Självklart en nöjd tränartrojka efter dagens 7-1! Alla som spelar idag gör det kanonbra. Sen vill jag ge Foppa, Lukas och vårt mittbackspar Hedström/Hagberg extra plus.

Nu laddar vi för en bra träningsvecka innan vi åker på läger med en mycket bra känsla där vi spelar sista träningsmatchen innan seriepremiären!

//Coach Jacko 

 

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Nol IK
22 Jun, kl 19:00
Hedboms Måleri Arena

 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info