Hoppa till sidans innehåll

Tung skalp!

26 AUG 2018 20:23
Nol IK - Stenkullen GoIK 1-4 (1-1)
  • Uppdaterad: 26 AUG 2018 22:43

Ett fint spelande "GOIKEN" när Nol IK besegrades på Elon Arena i lördags eftermiddag!

Extra kul att denna match filmades och sändes i sin helhet på GP Live TV.

Veckans matchreferat här levererat av "Berra" Bernhed!

Nol borta.

De härliga röd/blå gänget åkte till Nol för en spännande match. Mot Nol brukar det alltid vara jämnt och tufft. Vi hade lite av en revansch att hämta då vi blev blåsta på en av årets mest solklara straffar i slutminuterna i förra mötet som slutade 1-1.
Dom röda eleganterna tar tag i taktpinnen direkt och för matchen. Om man ska vara lite ödmjuk så säger vi att vi är överlägsna. Vi kontrollerar matchen helt och hållet. Efter ca 20 minuter så får vi ett inkast i höjd med straffpunkten som Wårdh kastar. Alla som sett han vet att han kastar långt, väldigt långt. Jonas dyker upp som gubben i lådan och styr lika snyggt som rättvist in 1-0. Goiken fortsätter att vara det bästa laget och Nol skapar typ inget. Efter 35 spelade slås en av få långbollar i matchen som en Nolspelare snappar upp. Walle bryter dock anfallet och blir fälld bakifrån. Frispark ser hela Elon arena utan mannen i för dagen klädd i gult som låter spelet gå vidare och 1-1 som följd. Magiskt att spelet får gå vidare efter en så solklar frispark. Dagen bästa kommentar fällde för övrigt stinsen på linjen som säger att att han hade fel vinkel och inget såg trotts att d va 8 meter från han och eftersom Walle va siste goikengubbe så bör han ju varit i linje. Hur som helst, 1-1 när Mattias blåser av första.

I paus pratar vi om att forwards måste hjälpa till mer i defensiven och att pressa lite högre.  Detta såg man direkt i andra där den röda dominansen fortsätter. Trotts att Nol har nerförsbacke i andra så är det Goiken som är d bästa laget. Målen trillar in och livet leker fram till minut 75 när Tobbe lite onödigt drar på sig sin andra ostskiva och därmed ett rött. Efter detta blir det lite jämnare men segern va aldrig hotad. 90+3 sen blåses matchen av och 3 härliga poäng på kontot. Klang, jubel och sång såklart efter matchen.
Det bör tilläggas att dagen vise män (Roddan å Berra) fortfarande är obesegrade när Jacko e borta. Det var inget som undertecknad hade noterat men blev flitigt uppmärksammad av spelare, publik, övriga ledare i föreningen och sportchef på detta.

Eftersom Petter Kallin inte va där (Nähä. Har vi hört d förr?) så kör vi Berras Bästa.

BBB. Liljevall.
Helt magisk. Ett otroligt stort jobb över hela plan hela tiden. Hur orkar han?

BB. Mackan H 
Släpper ingen jä..l över bron. Kan inte va kul å möta han han i dueller. Va tar han egentligen i bänk?

B. Jonas.
Mål å stort jobb. Forward, mittfältare å det sista som mittback. Härligt med mångsidiga spelare. Frågan är hur han alltid kan va så perfekt i håret?

 

w  o

 Målskyttar o assist:

0-1 Olausson (Wårdh)
1-2 Lundström straff (Elisson)
1-3 Wårdh (Mackan)
1-4 Westman

 

 

 

 

 

   

Skribent: Stefan Dalström
Stenkullen GoIK - Division 4A Herr
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088

 

Nästa Match


Älvängens IK
1 Juli, kl 19:00
Stenkullen IP 

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

Se all info