Hoppa till sidans innehåll

Provspel


Provspel

I Stenkullen GoIK F04 arbetar vi långsiktig med att utveckla duktiga fotbollsspelare i en glädjefull och inspirerande atmosfär. Kanske är du intresserad av att testa spela med oss? Läs då igenom nedanstående.

 

Följande rutiner gäller vid provspel:

- Vid provspel skall först intresseanmälan framföras av förälder via telefon/mail till någon av tränarna/ledarna (se kontakt). Det är således inte okej att bara dyka upp. Tränarna måste få möjlighet att planera för detta. Vi vill ha ett gott och välplanerat första möte!

- Vid de fyra första provspelstillfällen skall förälder till spelaren närvara. Detta för spelarens trygghet samt för att föräldern skall få ett intryck över hur vi bedriver vår verksamhet.

- Om man idag är knuten till annan förening så skall givetvis denna informeras om provspelet hos oss.

- Provspel pågår under tre veckor. Därefter fattas ett gemensamt beslut mellan tränare och föräldrar om en eventuell fortsättning. Provspel sker utan kostnad.

Tveka aldrig över att höra av er till tränarna vid frågor!

Provträning under februari/mars 2019

Söndagar: 16-17:30 Stenkullen Konstgräs 
Tisdagar:  18:30-20 Floda Nova + Löpning ute

OM Stenkullen GoIK F04
Vi är idag 14 tjejer födda 2004 som kommer spela i klass 2 i Göteborgsserien 2019. Då vi behöver fylla på truppen med ytterligare några spelare vill vi erbjuda tjejer födda 2004 som vill nå optimal individuell utveckling och ha roligt med sin fotboll att provträna med oss.

Vi tränar för tillfället tre pass i veckan:

Tisdagar:        18:30-20:00  Floda Nova + Fys
Torsdagar:      20:00-21:30 Stenkullen Konstgräs samträning med damjunior
Söndagar:       16-17:30        Stenkullen Konstgräs

Vi ser det viktigt att förbereda tjejerna för juniorspel samt att göra steget enklare vid övergång från ungdom/junior till seniorspelare och kommer i år därför att fokuserar extra på att ha ett nära samarbete med damjuniorerna.

På träningarna lägger vi stort fokus på personlig och individuell utveckling, tempo och teknik med mycket bollkontakt.

Det innebär att om DU väljer att komma och provträna med oss, så kan vi erbjuda en unik miljö samt en personlig utveckling och nivå som passar bäst för just DIN långsiktiga utveckling som fotbollsspelare.

Utöver detta kan klubben erbjuda de som har extra stort intresse att träna extra med damjuniorerna samt nu även med damsenior tack vare nya samarbetet med Tollereds IF.

Mer information om laget och aktiviteter informeras fortlöpande på hemsidan:
https://www.stenkullengoik.com/Lagsidor/Flickor2004

Facebooksida:
https://www.facebook.com/Stenkullengoikf04/

Instagram: 
Stenkullengoik_f04

Du behöver inte vara ”fullfjädrad elitspelare” för att träna och spela med oss. Om du däremot är engagerad, har vilja och brinner för fotboll, så skall vi hjälpa dig att bli så bra som DU kan. Viljan, glädjen och inställningen är framförallt viktig.

Om Stenkullen GOIK
Stenkullen GOIK kan erbjuda en unik miljö i en växande förening med en fantastiskt anläggning med tränings och matchplaner på naturgräs samt en nylagd fin konstgräsplan alldeles bredvid vår nyrenoverade klubbstuga i centrum av Lerums kommun.

Det är för tillfället rejält drag i GoIKen då vi i år har äran att ha knutit upp nya rutinerade ledare och spelarutvecklare i Albin Bengtsson och Tommy Johansson.
Albin som närmast kommer från IFK Kristinehamn kommer ansvara för damjuniorerna. Tommy, som är uppvuxen i Stenkullen men arbetat både med elitklubbar som bland annat GAIS och Häcken samt är utbildningsansvarig i TikiTaka-Academy och tränare på Aspero idrottsgymnasium, kommer vara huvudansvarig för vårt herrjuniorlag. 
Utöver deras engagemang i juniorlagen kommer de båda ansvara för spelarutvecklingen i Stenkullen GoIK vilket vi tror kommer bli ett stort lyft för ungdomsverksamhet i klubben.

Förutom detta har vi i år startat upp samarbete med Tollereds IF på damsidan för att ge möjlighet för ytterligare utveckling för våra duktiga tjejer i föreningen.

Klubben har även ett framgångsrikt herrlag i div4 och med många lovande och duktiga spelare ser vi fram emot ett spännande år på herrseniorsidan.

Låter det här intressant?
Vill du komma och provträna med oss vill vi att ni kontaktar någon av ledarna för att få mer information om laget, föreningen samt få svar på ev. frågor som ni har. Samt att vi får namn och uppgifter på dig som vill provträna.

Jonas:             This is a mailto link             Mobil: 070-4312524

Zvonko:          This is a mailto link                       Mobil: 0708808024

Peter:              This is a mailto link                              Mobil: 076-398 5177

Anders:           This is a mailto link

OBServera att om du för tillfället är knuten till en annan klubb ska du informera dina ledare att du provtränar med GoIK:en. Detta är jätteviktigt för att undvika missförstånd.

Välkomna att höra av er.

Stenkullen GOIK F04

PS Stenkullen GoIK har lag i de flesta årskullar på både tjej och killsidan. Allt från herr/damjunior ner till fotbollskolan för de allra yngsta. Är du intresserad att provträna med något av lagen så tveka inte att höra av dig till någon av ledarna som ni hittar på vår hemsida: https://www.stenkullengoik.com/Lagsidor/ eller skicka ett mail till This is a mailto link för mer information.

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

Kontaktinfo 

Tränare F04

Jonas Taserud:
This is a mailto link
Mobil: 070-4312524

Zvonko Hvizdak:         
This is a mailto link
Mobil: 0708808024

Peter Ekwall:             
This is a mailto link 
Mobil:  076-398 5177

Anders Gustafsson: 
This is a mailto link

Klädansvarig
Elin Löberg

Kioskansvarig
Jenny Björck

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil