Hoppa till sidans innehåll
Foto:

UlvaCupen 2019

30 JUN 2019 10:07
Så var sommarlovet och värmen här och laget styrde kosan till Skövde. Inkvarterade på Stöpenskolan och med hela ledargruppen och några extra vuxna med.
  • Uppdaterad: 30 JUN 2019 10:07

Det var verkligen oerhört varmt, vilket var skönt för de som tittar och kanske lite för varmt för att vara optimalt när man ska spela fotboll.

Laget hade tre matcher i gruppspelet på lördagen. Ledarna gick igenom taktiken i skuggan av eventtältet (lånat av F04). Vattenhinkarna var fyllda för att spelarna lätt skulle kunna svalka sig. Gurkor var inköpta för att få något lätt och svalkande i magen mellan matcherna.

Mot Stureby tog Stenkullen ledningen med 1-0 när målvakten släppte retur på Märtas skott och Alma var påpassligt framme. Matchen slutade 1-1 efter en snygg frispark av andra laget. Målvakt: Lova, Sanna.

Mot Partillelaget Öjersjö slog Hedda en fin inspark mot mål som Tyra säkert placerade bakom målvakten. Matchen slutade 1-0. Målvakt: Ella, Märta.

I matchen mot Hörnebo blev det målkalas. Tyra lobbade in 1-0. Hilma slog en finfin härna som Lova petade in. Åter igen kunde Alma vara framme och slå in ett retur på skott från Märta. Matchen slutade 3-0. Målvakt: Hilma, Jelina.

Lördagen avslutade med pizzarace vid lilla sjön Karstorpssjön. Spelarna mumsade pizzor så det stod härliga till och svalkade sig länge, länge i den lilla sjön. På kvällen vankades det godis och mys.

På söndagens var det nya gruppspel på eftermiddagen, så laget hann med både ett dop och lunch innan de samlades på Åbrovallen. Hilma hade lite ont i halsen och blev därför målvakt under bägge matcherna.

Laget mötte Ytterby i första matchen. Den slutade 1-0 då Alma gjorde sitt tredje mål i cupen.

Sista matchen spelade mot Hertzöga. De gjorde första målet men Stenkullen pressade på och hade många, många chanser. Till slut kunde Alice kvittera till 1-1, åter igen på skott från Märta.

Vi avslutade med medaljutdelning och glass. Peter berömde alla spelarnas kämpainsatser och berättade att Tyras mamma Malin nu kommer förstarka tränargruppen.

Vi föräldrar tackar Anna, Peter & Zandra för en fantastisk vår och rolig cup! Och vi tackar Jonas och Malin som varit med och stöttat under cupen med omplåstringar, örhängestejpningar och sagoläsning.

Jag hoppas ni alla får en finfn sommar och att Sveriges damer tar guld i Frankrike! HEJA HEJA!!

Skribent: Åsa Remper
Epost: Adressen Gömd
Stenkullen GoIK - Flickor 2007(13 år) Vår Medel Grupp A
Granitvägen 3
443 61 Stenkullen
Telefon: 030222088
E-post: This is a mailto link

webansvarig

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil