Hoppa till sidans innehåll

Pojkar 2009

Vi startade laget 2015. I dagsläget består laget av 27 spelare. Många har varit med sedan starten men laget har också fyllts på kontinuerligt med nya nyfikna spelare. Vår filosofi bygger på att ha roligt tillsammans, att spela mycket fotboll och utveckla våra fotbollskunskaper. Vi tränar från och med våren 2020 tre dagar i veckan och kompletterar de vanliga fotbollsträningarna med läger och olika alternativa träningar (framförallt under vintersäsongen). I vintras provade vi bland annat på gymnastik och vinterbad, dels för att vi tror på ett varierat träningsupplägg men också för att ge killarna möjlighet att träffas under andra former.
Vi har lag i seriespel både i Alingsås-serien och Göteborgs-serien och spelar också regelbundet cuper. Förra året spelade vi exempelvis Ö-bollen, Borås Arena cup och arrangerade själva två träningscuper mot olika lag i Göteborgsregionen. Under 2020 kommer vi bland annat spela PIF-cupen i Partille, Minicupen i Falkenberg och Eskilscupen i Helsingborg."
I vår Facebookgrupp lägger vi upp bilder och filmer från våra aktiviteter. Här kan alla familjemedlemmar och spelare bidra.

 

Nyheter