Hoppa till sidans innehåll
Foto:

Matchreferat från Öckerö, Kållered, Hisingsbacka och Jonsered - tre vinster, en förlust

12 SEP 2020 14:33
September månad har inletts med mycket matchande. Inte mindre än fyra matcher på inom tio dagar i dam och juniorserien.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2020 14:33

Öckerö IF - Stenkullen GoIK DJ 5-1

September inleddes med en svår match för damjuniorerna då man mötte Öckerö på bortaplan. Det brukar bli jämna och tuffa matcher mot Öckerö och senast i våras vann Stenkullen med 2-1 men denna tisdagsmatch ute på Öckerö var det Öckerö som var starkast och Stenkullentjejerna var inte alls på alerten och matchen slutar 5-1 till Öckerö.

Stenkullen GoIK - Kållereds SK 3-2

Första av tre matchen inom en vecka spelades på hemmaplan mot Kållered. Trots underläge 1-2 i halvlek mot ett riktigt bra spelande Kållered så lyckas Stenkullentjejerna tack vare en grymt bra inställning hämta upp sig och vinna matchen med 3-2. 

Hisingsbacka FC - Stenkullen GoIK 0-3

Nästa match spelades en sen tisdagskväll på Backavallen och Hisingsbacka FC stod som motståndare. Många sjukdomar och skador i laget gjorde att vi fick stuva om lite på positioner samt spela med en 3-5-2 uppställning vilket vi inte var vana vid. Det visade sig dock i efterhand vara en effektiv uppställning mot just Hisingsbacka. Ledning 0 - 1 i halvlek slutade till slut med vinst 0 - 3 till Stenkullen GoIK.

Jonsereds IF - Stenkullen GoIK 0 - 6

Sista matchen i det hårda matchandet gick av stapeln på anrika Jonsereds IP. Även här tvingas vi möblera om en del på grund av sjukdomar och skador och vi fortsätter med en 3-5-2 uppställning. Denna uppställning visade sig dock inte vara lika effektivt mot just Jonsered. Trots en övertygande vinst med 0 - 6 så fick vi inte alls igång vårt eget spel och det blev istället många bollar som fastnade på mitten. 
Sista 15 minutrarna gick vi ned på en fyrbackslinje igen och vi kom då runt mer på kanterna och det var lättare att få till spelvändningarna vilket vi inte alls lyckades med i första halvlek.

Summerar man dessa intensiva dagar med fler matcher än träningar så kan vi konstatera att damseniorlaget tog nio av nio möjliga poäng och klättrade i serietabellen. 

Nästa vecka väntar även då två nya tuffa matcher med damseniormatch hemma på onsdagen den 16/9 mot Älvängens IF. Samt bortamatch mot Ytterby IF i damjuniorserien på torsdagen. Tills dess hoppas vi på att några fler blivit friska samt några återhämtat sig från sina skador.

I detta tuffa matchandet är det extra roligt att få lyfta fram nyttan med det fina sammarbetet med Floda BoIF:s damjuniorer. Så många duktiga fotbollstjejer i båda lagen och riktigt roligt att ha ett så väl fungerande samarbete.

Nedan ser ni actionbilder från matcherna mot Öckerö, Kållred och Jonsered.

Fotograf Åsa Remper.

Öckerö:

Kållered:

Jonsered:

Skribent: Åsa Remper
Epost: Adressen Gömd

Lagsponsorer

S2 Måleri

 

Byggruppen

 

 

Laufen 

 

Väktarskolan 

 

 Lmmaskin

.

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil