Hoppa till sidans innehåll

Provträning GoIK


Fotbollsfilosofi – Varför kan jag utvecklas i Goiken                              

Vi ser det som viktigt att förbereda tjejerna för nästa steg i utvecklingen, samt att göra steget enklare vid övergång från ungdom/junior till seniorspelare och kommer i år därför att fokusera extra på att ha ett nära samarbete mellan damjuniorerna och det nystartade damlaget. Klubben arbetar också långsiktigt genom att lagen under juniornivå får prova på utmaningar i att träna och spela med äldre tjejer i juniorlaget. 

På träningarna lägger vi stort fokus på personlig och individuell utveckling, tempo, mycket bollkontakt och mycket spelövningar i alla dess former.

Det innebär att om DU väljer att komma och provträna med oss, så kan vi erbjuda en unik miljö samt en personlig utveckling och nivå som passar bäst för just DIN långsiktiga utveckling som fotbollsspelare. Hela verksamheten genomsyras av ett utbildnings- och utvecklingsfokus.

Ambitionen är att ha en stor träningstrupp där alla spelare har möjlighet att spela både junior och seniorfotboll beroende på ambition och naturligtvis ålder.

Du behöver inte vara ”fullfjädrad elitspelare” för att träna och spela med oss. Om du däremot är engagerad, har vilja och brinner för fotboll, så skall vi hjälpa dig att bli så bra som DU kan. Viljan, glädjen och inställningen är framförallt viktig.

Visste du förresten att Stenkullen GoIK har gjort sex säsonger i damallsvenskan mellan åren 1979–1985 och som bäst slutat på en tredjeplats i damallsvenskan.

Det är extra kul att anrika Goiken nu åter satsar på att dra igång ett damlag och vill du vara med på denna resa som, vem vet, kanske kan sluta högt upp i seriesystemet igen? 

Mer information om laget och aktiviteter informeras fortlöpande på hemsidan:

https://www.stenkullengoik.com/Lagsidor/Damjunior

Facebooksida:

https://www.facebook.com/GoikenDamJunior/?

Instagram: 
@Stenkullengoikdamjunior


Om Stenkullen GOIK

Stenkullen GOIK kan erbjuda en unik miljö i en växande förening med en fantastiskt anläggning med tränings och matchplaner på naturgräs samt en nylagd fin konstgräsplan alldeles bredvid vår nyrenoverade klubbstuga i centrum av Lerums kommun.
Det är för tillfället rejält drag i GoIKen då vi i år 2019 har haft äran att ha knutit upp nya rutinerade ledare och spelarutvecklare i Albin Bengtsson och Tommy Johansson.
Albin som närmast kommer från IFK Kristinehamn, och tidigare verksam i KIF Örebro DFF och ÖSK ungdom, kommer ansvara för damjuniorerna och nu även uppstart av damsenior.
Tommy, som är uppvuxen i Stenkullen men arbetat både med elitklubbar som bland annat GAIS och Häcken samt är utbildningsansvarig i TikiTaka-Academy och tränare på Aspero idrottsgymnasium, kommer är huvudansvarig för vårt herrjuniorlag.
Utöver deras engagemang i juniorlagen ansvarar de även för spelarutvecklingen i Stenkullen GoIK vilket varit ett stort lyft för ungdomsverksamhet i klubben.

Klubben har ju även ett framgångsrikt herrlag som vann div 4 säsongen 2019 och tar nu klivet upp i div 3.  Med många lovande och duktiga spelare ser vi fram emot ett spännande 2020 även på herrseniorsidan.

Låter det här intressant?

Vill du komma och provträna med oss vill vi att ni kontaktar vår huvudtränare Albin för att få mer information om laget, föreningen samt få svar på ev. frågor som ni har. Samt att vi får namn och uppgifter på dig som vill provträna.

Albin:            This is a mailto link                  Mobil: 076-295 46 39

OBServera att om du för tillfället är knuten till en annan klubb ska du informera dina ledare att du provtränar med GoIK:en. Detta är jätteviktigt för att undvika missförstånd.

Välkomna att höra av er.

Stenkullen GOIK damjunior/damsenior

P.S. Stenkullen GoIK har lag i de flesta årskullar på både tjej och killsidan. Allt från herr-/damjunior ner till fotbollsskolan för de allra yngsta. Är du intresserad att provträna med något av lagen så tveka inte att höra av dig till någon av ledarna som ni hittar på vår hemsida: https://www.stenkullengoik.com/Lagsidor/ eller skicka ett mail till This is a mailto link för mer information.

Uppdaterad: 07 NOV 2019 15:15 Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

Kontaktperson:

Albin Bengtsson

This is a mailto link

076-295 46 39

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil