Hoppa till sidans innehåll

Ledare


 

 Tommy Johansson Huvudtränare 

 

text kommer snart

 

Tobias Martis Ass. tränare

Stockholms kille 42 år som sedan 17 år tillbaka bosatt sig i Lerum. Spelat fotboll sedan barnsben i IFK Österåker. Som pojkspelare i ung ålder började jag som "striker" på topp som öste in mål. Sedan hamnade jag längre å längre ner till sist som mittback. Om de hade med åldern och att snabbheten försämrades vet jag inte?
Inget fullblodsproffs men slutade på div 3 nivå.

Har varit tränare för P02 i ca 7 år som numera är vårt juniorlag.
Stenkullen GoIK är en fin "liten klubb" med ett stort hjärta som många brinner för. Riktigt roligt att se och följa killarnas utveckling fotbollsmässigt år efter år.
Stort intresse för fotboll även under ledig tid men som numera mest följs på TV. Men när AIK kommer ner på besök så blir det live såklart.

 

Stefan Svensson Ass. tränare

Inte kunde jag tro, när jag skrev in Simon i fotbollsskolan hösten 2008 att jag skulle få vara med om något sådant detta har blivit. Och inte trodde jag, när jag såg tränarnamnen Fredrik och Marcus, och senare Jacob och Tobias, att man kunde få sådana kamrater sent i livet. Tanken då var: Dom känner inte jag, dom kan säkert inte fotboll, jag får vara med ett år som tränare... Att få ha varit med och hjälpt till lite att forma dessa killar är bland det roligaste jag gjort. Jag är född 1971 har själv spelat i Stenkullen i 20 år, började när jag var 6 och spelade tills jag var 26 och har varit med om allt. Degraderingar och uppflyttningar, spelat i fantastiska Goiklag men även lag som inte nått ända fram. Alla lag har dock haft en stark gemensam nämnare, den otroliga sammanhållningen. Detta är något som alltid funnits här i Stenkullen. Min gamla far pratar fortfarande om detta., han spelade under 50 och 60-talen. Och tro mig,den finns fortfarande. Kanske starkast i vårat gäng. Favoritlaget är Liverpool

 

 

 

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2019 09:53 Skribent: Björn Jerdborg
Epost: Adressen Gömd