Hoppa till sidans innehåll

God jul och gott nytt år önskar Goiken!

21 DEC 2020 12:06
Det märkligaste året vi upplevt börjar gå mot sitt slut, vi vill därför passa på att tacka era alla som varit en del av Goiken eller stöttat oss på ett eller annat sätt under året.
  • Skapad: 21 DEC 2020 12:06

Vi vill även passa på att särskilt lyfta fram alla våra fantastiska ideella ledare som hållit lågan uppe trots de utmaningar året bjudit på, samt alla de företag och privatpersoner som givit oss ett extra ekonomiskt bidrag detta år.

Vi har genom detta kunnat hållit igång en fotbollsverksamhet som tillsammans i föreningens alla lag i olika åldrar uppgått till närmare 1500 fotbollstillfällen varav ca 300 spelade matcher. 

Stort tack till alla er, utan er medlemmar är vi ingenting!

Klubben har nu börjat ta sikte mot nästa år och idéerna är många på hur verksamheten skulle kunna ta steg framåt. Vi strävar hela tiden mot att förbättra oss och förnya oss.

Vid årsmötet i början av nästa år kommer det finnas ett behov av att välja in nya styrelsemedlemmar, då några kommer kliva av sina uppdrag, samt att vi ser en styrka och ett behov av att utöka antalet personer i styrelsen för öka föreningsdemokratin och att kunna förverkliga alla våra idéer.

I en ideell förening måste så det finnas en styrelse. Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt att ta klivet till att själv sträcka upp handen, utifrån en oro för vad arbetet ska innebära och hur mycket tid det ska ta.
Samtidigt vet vi också av erfarenhet att vara ledamot i en föreningsstyrelse är oftast mycket givande och många gånger väldigt lärorikt, som ledamot känner du att du är med och bidrar till något bra.
Vår förhoppning är alltså att du som vill att Stenkullen GoIK ska fortsätta vara den förening den är kan tänka dig att vara med och skapa ännu bättre förutsättningar för våra spelare, era barn i många fall. Klubbens grundtanke är att vi ska kunna vara många som hjälps åt, så bördan blir inte blir för stor för någon. Om vi är många som gör lite, behöver ingen känna att den ska göra allt!

Vi håller tummarna för att ni vågar höra av er för att få reda på mer eller gärna tipsa oss om ni har förslag på personer till vår styrelse. Kontakta i så fall gärna Albin på kansliet eller någon i styrelsen som ni hittar här: kontakta styrelsen

Ta hand om er så ser vi fram emot ett roligt och utvecklande fotbollsår 2021

 

God jul och gott nytt år önskar Goiken!

Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: info@stenkullengoik....

 Dunross logga stiftelsen

  

 stena recycling

  

       

  Rallarosen logo

  

      endorfin_liten

  

   

       

 

swett signs

 

   Svensk fast

Colorama

Börjessons bil