Hoppa till sidans innehåll

Stenkullen GoIK välkomnar till fotbollsleken 2020!

17 MAR 2020 10:08
Anmälan är nu öppen till årets fotbollslek. I vanlig ordning bjuder vi in till en rolig och lekfull start på era barns fotbollskarriärer.
  • Skapad: 17 MAR 2020 10:08

Årets fotbollslek närmar sig! I år kommer vi att starta lördagen den 2/5, totalt fyra tillfällen. Övriga datum för fotbollsleken är 9/5, 16/5 och avslutning den 30/5. Detta är en "prova-på verksamhet" som föreningen erbjuder alla barn, flickor som pojkar, födda -14.  

Tid vid samtliga tillfällen är kl. 10.00-11.00 och plats är Stenkullens IP.

Fotbollsleken leds och planeras av ansvarig från klubben, med stöd av ungdomar i föreningen och er föräldrar under träningarna.

Så anmäler du ditt barn till Fotbollsleken

Anmälan görs via webbanmälan (länk till anmälan), som ni också hittar under rubriken fotbollsleken i menyn. 

I webbanmälan anger du ditt barns namn, födelseår, kön och postadress samt anmälares namn och mejl.

Avgiften för att delta under fotbollsleken (fyra tillfällen) är 200 kr.

Betalning sker via Swish till nummer 123 699 2622 eller till bankgiro 433-0643
O.B.S. Vid betalning ange F-lek och namn på barnet.

Reducering av avgift vid fortsättning i vår Fotbollsskola
Vid anmälan och fortsättning i vår Fotbollsskola reduceras avgiften med 200 kr för barn som betalat för deltagande i fotbollsleken innan.

Föräldraengagemang vid fotbollsleken

Redan under fotbollsleken behöver vi ditt engagemang som förälder runt ditt och andras barn. Vi önskar ditt aktiva deltagande vid dessa tillfällen, var gärna ombytt och sparka, hoppa och spring tillsammans med ditt barn. Ansvarig har planerat till tillfällena, men någon behöver ta ett litet extra ansvar vid varje station och verka som sammanhållande i den grupp ditt barn tillhör. Som förälder ansvarar du för att ha uppsikt över ditt eget barn vid dessa tillfällen.

Vad händer sedan?

Efter fotbollsleken kommer vi erbjuda det vi kallar fotbollsskolan. De exakta formerna för årets fotbollsskola får vi be att återkomma till. Det finns en egen rubrik i menyraden på hemsidan för fotbollsskolan, där kommer ni att hitta information om detta så småningom. Ur fotbollsskolan kommer sedan nya lag i föreningen startas. Förhoppningen är att kunna starta dessa lag redan under hösten detta år. Dessa lag kommer vara till för barn födda -14 i första hand. 

Barn födda -15?

Fotbollsleken riktar sig i första hand till födda -14. Skulle barn födda -15 ha intresse av att testa på fotboll redan i år, kan möjlighet finnas till det. Dock begränsat antal platser för födda -15, så anmälningar för barn födda -15 får ses som intresseanmälningar tills klubben bekräftat om plats finns eller inte. Betala därför inte för barn födda -15 förrän klubben bekräftat om ditt barn får plats eller inte. Denna bekräftelse kommer skickas ut i närtid till första tillfälle, när klubben börjar få översikt av anmälningsläget. Vi kan inte ta emot någon född ännu tidigare än -15 tyvärr och för födda -15 kommer det dröja ytterligare drygt ett år innan något eget lag blir aktuellt. 

Frågor?

Har du frågor eller problem kring anmälan, kontakta lekansvarig Albin Bengtsson, This is a mailto link

 

Skribent: Albin Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil