Hoppa till sidans innehåll

Översikt och Mål


Översikt och Mål

”Stenkullen GOIK flicksektion vill erbjuda den bästa fotbollsutbildningen för alla tjejer mellan 6 och 19 år i Lerums kommun. Vi vill ge så många tjejer som möjligt chansen till att få spela fotboll samtidigt som vi vill utveckla dem både som spelare och individ”

 

Alla skall uppmuntras att hålla på med fotboll i Stenkullen GoIK så länge som möjligt. Just nu har vi flicklag i alla årsklasser tom. 15 åringar, varav några lag bestående av 2 årskullar. Vi saknar tyvärr ännu ett juniorlag och damlag. Vårt kortsiktiga mål är att starta ett Damjuniorlag 2017, samt som långsiktigt mål ha ett damlag inom fem år (2021) i seriespel och på sikt etablera oss på högsta distriktsnivå i Div 2 Göteborg.

     Vi vill bli bättre på att locka fler tjejer i alla åldrar att prova fotboll och välja att fortsätta spela fotboll.

 

Vad erbjuder vi?

Vi är ingen elitsatsande förening, men vi vill erbjuda en god verksamhet och utbildning långt upp i årskullarna så inte spelare i för unga år känner behov att resa långt för bättre kvalité. 
      Stenkullen GoIK´s flickverksamhet skall ligga i framkant lokalt och erbjuda alternativ som lockar spelare inom hela upptagningsområdet att spela i klubben.

Om en spelare vill flytta för en elitsatsning skall de vara redo för nya nivån när tiden är mogen, via god utbildning i klubben. Detta innebär att de tjejer som vill satsa vidare på elitnivå ska få möjlighet till att ansluta sig till de föreningar som kan erbjuda de rätta förutsättningarna på elitnivå.

Vi vill samtidigt att vårt eget damjuniorlag och damlag skall vara en mycket inspirerande miljö fortsätta spela i för tjejer som inte vill satsa på elitnivå eller som förberedelse till elitnivå, för tex duktiga damjuniorer.

Vi tycker att det är viktigt att förtydliga denna policy från början för alla berörda. Att ingå eller ha ingått i Stenkullen GoIK´s flicksektion skall ses som en kvalitetsstämpel. Vi skall känna stolthet för alla spelare som når långt i sina mål mot elitfotboll och lika stor stolthet för alla spelare som fortsätter spela på alla nivåer så länge som möjligt.
Att spela eller ha spelat i Stenkullen GoIK är något att vara stolt för!

 

Uppdaterad: 11 JAN 2016 21:56 Skribent: Ove Nilsson

 

Postadress:
Stenkullen GoIK - Fotboll
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Besöksadress:
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 030222088
E-post: This is a mailto link

 Dunross logga stiftelsen

  

 

       


Adidas

 

Rallarosen logo

endorfin_liten

 Svensk fast

 Colorama

 swett signs

Börjessons bil